Najdi forum

Pred parimi leti, sem imela enoletno sexualno avanturo. Postopoma sem se nanj začela navezovat. Ker fant ni bil resen, sem ga želela naredit ljubosumnega in odšla z drugim. Ko sem mu to povedala, je bilo vse narobe, čeprav je med najino avanturo imel veliko žensk. Ker ga je to zmotilo, si je našel drugo in ji naredil otroka ter živel pri njej. Občutek imam, da išče nadomestno družino, saj svoje praktično ni imel, ker se mu nihče ni posvečal ali ga na kakršen koli način vzgajal. Z ženo je imel probleme, odšel na svoje in me nato ponovno kontaktiral. Nakladal mi je, da me želi nazaj, da sem posebna, da me je pogrešal in seveda sem nasedla ter se ponovno navezala. Bil je nežen, cartljiv, pozoren, želel je spoznati mojo družbo ter družino. Niti kuhat mi ni pustil, saj je za vse poskrbel on. S časoma sem mu predstavila družbo, ki ga je lepo sprejela. Nakar se je vse porušilo. Kmalu po tem, sem ugotovila, da ima polek mene vsaj še eno. Pozanimala sem se o tem in ga s tem soočila. Brez pojasnila me je blokiral na socialnih omrežjih. Vse kar je dejal je bilo, da “nisva skupaj, da bi mi polagal račune”. Čeprav mi je večx dejal, da ima z mano resne namene. Po vsem tem je odreagiral popolnoma nedolžno, sploh se ne zaveda svojih dejanj, s katerimi prizadane ljudi. Ne razumem kako lahko nekdo tako manipulira z nami ter nam tako prepričljivo laže in nas ob tem gleda v oči.

Malo si naivna. No fejst.
Glavno da ti veš, zakaj se je takrat poročil in ima otroka in zakaj se je ločil. Kaj pa če je ločen, ker je varal?
In ti mu nasedeš, se malo povaljata in ugotoviš, da si na istem, kot je bila njegova žena, preden sta se ločila.
Torej kaj zdaj sploh hočeš? In čez leto, ko bo ta tanova ugotovila kakšen je in te bo iz potrebe spet poklical, boš spet verjela, kako si ena in edina?
Ohjoj.

Ljudje smo sposobni neverjetnih stvari, saj imamo različne želje in potrebe, ki jih želimo uresničiti.
Predlagam ti naslednje: zdaj si videla, kako je bilo. Lahko se sama odločiš, da se tega ne greš več in ga blokiraš za vse večne čase. Če to storiš, potem moraš biti močna in trdna pri tem, sicer boš lahko še enkrat šla na led… Tako da ubistvu je vse v tvojih rokah, zato bodi pogumna in delaj tako, da bo tebi prav.

Lekcija, ki je mene drago stala v preteklosti in tudi pred kratki, ko sem ostala brez zaposlitve. Pretvarjanje in laganje med zaposlenimi, od sodelavke, za katero sem mislila, da ima vsaj do določene mere urejeno življenje, od poslovodje. In zelo pred kratkim od 2 žensk, ki sem jih spoznala.

Ni konkretnih odgovorov zakaj. Tako pač je. Osebno grem od takih ljudi proč. Nočem jih, ne rabim jih in jih ne bom imela. Simple. Tako so, taki bodo ostali in jih ne bom spremenili. Torej zakaj bi si grenila življenja? Zakaj bi zapravljala čas? Si predstavljaš koliko lepih stvari je okoli tebe, zakaj se s tem ukvarjat?

To je vse. Taki ljudje bodo vedno, eni bolj eni manj. Jih boš tudi srečevala, več ali manj. Morda bodo celo del tvoje življenja, sosedje, sodelavci ipd. Ampak tvoja je izbira, ali se boš s tem ukvarjala ali ne. Taki so. Sprejmi in pojdi naprej.

Ste mi vedno zanimive ženske, ki si najdete enega takšnega razuzdanega papka in skočite v vlogo njegove “rešiteljice” ter mislite, da se bo zgolj zaradi vas in za vas spremenil 🙂 Pa vmes že nekajkrat ugotovite, da to ne bo šlo in je tip čist mimo, a pol on spet pride naokoli, vam malo zapiha na dušo in spet mu skočite v objem. Si moraš mislit, kako mora temu tipu dogajat, če ima kar več takšnih naivnih babšet na lagerju, ki ste vsakič vse medene, ko se on spet odloči, da vas odblokira in se spet pojavi? 😀
Se ti dejansko ne zdi škoda časa še samo 1 sekundo razmišljat o takšnem tipu? Sama bi na tvojem mestu raje razmislila o tem, kaj je s tabo narobe, da mu vsakič nasedeš in se z njim toliko ukvarjaš. On tako je tak, kakršen je.

To so narcisoidne osebnosti. Oni si ne morejo pomagati, dobesedno. Vprašaj se zato raje, zakaj si mu dvakrat nasedla in še zdaj nič ne štekaš. On je narcisoidnež, ti pa imaš izredno slabo samopodobo in verjameš, da si ne zaslužiš ničesar boljšega. Zakaj se sprašuješ, zakaj on laže? Drugih ne moreš spremeniti, samo sebe lahko spremeniš. Torej se vprašaj raje, zakaj ti njegove laži prenašaš in zakaj jim verjameš.
Blokiraj ga iz svojega življenja, blokiraj ti njega na vseh možnih še preostalih socialnih omrežjih, emailu in telefonu in odidi. Za vedno. In začni delat na sebi, ugotovi, kdo si, zakaj te nekdo lahko na tak način okoli prinese. Ne verjamem, da se nisi zavedala, da je to, kar je počel v prvo s tabo, ni v redu. Zakaj vztrajaš z moškim, ob katerem se slabo počutiš? Zakaj rineš v zvezo, za katero imaš slabe občutke? Zakaj prav tega človeka tako grozno potrebuješ, čeprav tako slabo dela s tabo? Odgovori si na ta vprašanja, o njem pa ne trati misli. On naj se ukvarja sam s sabo in verjetno se bo ukvarjal z novo žrtvijo.
Zavedaj pa se, da on ve, kakšna si. Zato te bo iskal. Ne laskaj si, da te išče iz ljubezni. Zagotovo pa, da te išče, ker si nekaj posebnega – ob tebi si namreč lahko hrani svoj bolani ego, kar mu prav vsaka ne dovoli. Zato je pa letel od partnerke in zato ni sposoben nobene resne zveze. Normalne ženske se s takim papkom ne ukvarjajo. In samo zato te bo imel še pogosto v mislih.

A je imel od prej s prvo ženo dva otroka in z zadnjo enega- punčko!?

New Report

Close