pretirani strahovi
lep pozdrav, imam sina starega 7 let,v določenih situacijah – kot je :da vidi psa ,mogoče tudi mačko, ali na morju ko je bil v vodi do gležnjev pa je kričal na pomoč – odreagira z pretiranim strahom,ki je že škodljiv , ali še preden dobi inekcijo kriči- vidim da ga je strah straha ne bolečin.
ker ima te strahove od rojstva ,vem da sem mu jih jaz prenesla,niti se ne počuti varnega tak z mano kot z očetom , kako mu naj pomagam ,da bo zadihal z polnimi pljuči? hvala vam za vse kar mi boste napisali.
Predvsem nimaš ti nič s sinovimi strahovi, ker jih je prinesel s seboj iz drugega življenja. Popolnoma odpraviti se jih da samo z regreso – terapijo. Dokler ne bo zrel za regresoterapijo, svetujem blaženje učinkov z eno od energetskih metod.
Morda bi ne bilo odveč obiskati SVETOVALNI CENTER ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE na Gotski ulici v Ljubljani, kjer se cela četa zelo zagnanih, visoko usposobljenih ljudi z dolgoletnimi izkušnjami ukvarja prav s temi problemi. Za obisk potrebuješ napotnico, ki ti jo izda pediater.
Forum je zaprt za komentiranje.