Najdi forum

prestrašena mamica

Pozdravljeni,

Včeraj mi je 3 leta stara hčerka povedala, da ima rdečo lulo, ker ji je dal Janez (izmišljeno ime) prst v lulo. To je njen prijatelj iz vrtca, s katerim smo tudi družinski prijatelji. Zelo me skrbi, ker mi ni jasno, od kje ji ideja o ‘prst v lulo’. Kako naj ugotovim, če se je res kaj takšnega zgodilo? Drugače ima zelo bujno domišljijo in si dosti stvari namisli. Recimo ta fant je vedno krivec za vse – še posebej za stvari, ki jih sama ušpiči. 😉 Tako da dvomim, da če se je to res zgodilo, da je to storil ta fant.

Prosim za nasvet, kako naj se pomirim in preverim, če se je res kaj takšnega zgodilo.

Hvala in lep večer,
ena-zaskrbljena-mamica

Pozdravljena!

Kakor že sama predvidevaš je to lahko samo njena domišljija(ki je neizmerna) in seveda ni kriv ta fant.

Zgodbo se težko preveri ob enkratnem pogovoru, večkrat je potrebno vprašati eno in isto, ter da morda pokaže na ljubi igrački vse to, o čemer govori.

Srečno in javi se!

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

Pozdravljeni,

Danes mi je hčerka ponovno povedala, da jo peče lula. Ko sem jo vprašala zakaj, je zopet ponovila, da ji je dal Janez prst v lulo. Sem jo vprašala, če ji je res Janez to naredil, pa je rekla da ne. In potem naštela še dve prijateljici in enega prijatelja iz vrtca. Glede na to, da se ob tem ne počuti ne-lagodno in ko mi o tem pripoveduje, se mi zdi, da se ji ne zdi nič strašnega, ali lahko predvidevam, da gre res za domišljijo oz. za kakšne nedolžne igrice s sovrstniki?

Lep dan,
ena-zaskrbljena-mamica

Pozdravljena!

Težko je, če ne pove ničesar bolj “konkretnega”. Lahko je le plod njene domišljije ali pa sama sebi to počne?

Morda bi bil koristen tudi obisk pri njeni pediatrinji, pa naj pove kako je s tem!

Ugotovile midve ne bove, ker je lahko karkoli ….

Srečno,

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

New Report

Close