Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca prestrašena-čudna “bunkica”

prestrašena-čudna “bunkica”

eno vprašanje imam (skoraj eno leto, mogoče več, ali manj kak mesec, prej nisem opazila) bulico pod levo ličnico, ne vem kako bi opisala, kot mandelj je velika in bolj trde kot mehka, vendar pomakljiva. navzven se ne vidi, jo pa otipam.
ni ravno trda kot kamen, je pa trša, pomakljiva pod kožo, mogoče 1,5cm dolga in 1cm široka. ne boli, ne kar tako, ne na dotik. so kje na obrazu bezgavke? natančneje tukaj pod ličnico?strah me je, da to kaj zraste in me čisto izmaliči ali (celo) ubije.
brala sem malo forum,d a bi našla odgovore na to, pa sem videla, da so ljudje dobivali tumorje na obrazu kot metastaze, ne kot primarni tumor.
ne vem, kaj bi to lahko bilo,kaj je na tem delu obraza, morda kak fibrom nastal ali gangliom, pojma nimam….ker se ni nič kaj spreminjalo nisem šla k zdavniku, zdaj pa ko tak dolgo ne izgine,pa me je malo strah…se mi zdi mogoče da me na čase pa malu “cuka” tukaj….bi lahko bilo od kakega zoba?
upam, na kak odgovor, saj si ne znam pomagati več sama
hvala lepa in lahko noč

Pozdravljeni!

Najprej se pomirite glede vašega strahu o metastazah in primarnem tumorju. V prvi vrsti razmišljajkte o stanju vašega zobovja, v drugi pa o zamašeni lojnici. Obisk zobozdravnika in zdravnika vam bo dokončno uredil vašo zdravstveno težavo.

Lepo vas pozdravljam.

Danica Rotar Pavlič

New Report

Close