Najdi forum

prestara pri 25-ih

večni konflikti z mamo. stara sem 25 let in moja mama meni, da bo kmalu prepozno, da bi si našla partnerja. celo vprašala me je, če je sploh še kdo samski. po daljši vezi in prekinitvi sem imela sedaj 8-mesečno pavzo, ker mi do nove veze ni bilo. vzela sem si čas samo zase in uživala v tem. in mamo je zajela panika, da bom s tem uživanjem v eno nadaljevala in zamudila vlak za resno vezo, družino, otroka oziroma, da ne bom več našla samskega partnerja in bom nesrečna.sem izobražena in ne iščem povprečja, saj tudi od sebe zahtevam več.
želim si partnerja, vendar ga ne bom načrtno iskala, samo zato da ne bi bila sama. dva sta vendarle skupaj zato, ker jima je v dvoje lepo in ne zato, ker družba tako zahteva.

Draga Saška

Kaj naj vam rečemo? Le tako naprej. Pri 25 letih je pred vami še cel svet. Pri 25 letih so nekateri še vedno premladi za resno vezo. Ko bo prišel pravi, boste že vedeli. Do takrat pa zajemite življenje z veliko žlico in vzemite vse kar vam ponuja.
Ne ozirajte se na to kar pravi vaša mama. V njenih letih je mogoče res bilo tako, da so se poročali pri 25 letih. Danes je vse zelo drugače. Sploh pa je pomembno to kar mislite in čutite vi. Če se boste resno vezali pri 40 letih je to čisto vaša stvar in izbira.

Pri teh letih vam ni odpeljal še noben vlak, morda je šele nekje na pol poti…mogoče pa še niti ni speljal.

Uživajte!!!!

Tanja in Bogdan

New Report

Close