preslaba?
Pozdravljen Primož in ostali!
Dejansko sploh ne gre za konkretne ljubezenske težave s partnerjem, ampak za eno stvar, ki me že kar nekaj časa mori in zato nikomur ne pustim, da se mi približa. Pogosto imam v mislih, da nisem dovolj dobra, da bi imela koga ob sebi. Ja, saj vem, zakompleksana sem, nisem dovolj samozavestna, čeprav navzven dajem popolnoma drugačen vtis. Izgledam čisto v redu, baje naj bi bila tudi zelo uspešna, a preprosto se sama sebi ne zdim dovolj dobra. Nekateri pravijo, da sem perfekcionistka, česar načeloma ne priznavam, a verjetno bo vsaj nekoliko držalo. Tudi ko imam fanta, mora biti skoraj popoln, kar se tiče razgledanosti in izobrazbe, tudi izleda. Zavedam se, da ne bom mogla imeti normalne veze, če se ne bom spremenila. Imela sem že dva dolgoletna partnerja, dve doka normalni vezi, stara pa sem nekaj čez dvajset. Kako bi se dalo to zadevo rešiti? S tem mislim predvsem na to – po eni strani mora biti fant popoln v vseh pogledih, po drugi pa se bojim, da zanj ne bi bila dovolj dobra.
Lep dan vsem!
MAruša,
začetek je odličen. In to je to, da ve, da je nekaj narobe, ali da nekaj norobe delaš. Stara si šele nekaj čez 20, in da te potolažim, časa da odkriješ tisto svoje bistvo v življenju še imaš veliko, ko bi vedela kaj vse se še zgodi v enem letu, lahko se popolnoma spremeniš. NO in o podobnem primeru, smo se že razpisali nekaj tem nazaj.
Veš včasih se najdeta dve popolni nasprotji in ti dve se največkrat privlačiti, eden tak drug pa drugačen, bistvo pa je,d a si pustita svobodo. Četudi imaš popolnega fanta, mu moraš pustiti svobodo, da dela kar hoče in če ti dam že zelo znan pregovor.
Nikoli ne naredi nekomu tistega kar nočeš da bi drug to naredil tebi.
Pomisli in vsakič ko se zalotiš, še enkrat pomisli na ta stavek. Torej delaj to kar bi želela da bi drugi tebi.
Primož
Nič hudega, vsakemu je njegovo problem najhujši, vendar z dobro voljo se vedno da 🙂
Primož