Presenečenje za popestritev zabave
Že dneve z možem tuhtava kaj (posebnega) bova pripravila njegovi mami ob praznovanju 50. rojstnega dneva. Praznovala bo v večji gostilni, s 100 in nekaj povabljenimi, muziko, povezovalcem programa, … Vsi od povabljenih pripravljajo nekaj, s čimer bodo popestrili tisti večer, le midva se ne moreva spomniti nič res originalnega.
Še vedno ne morem pozabiti najinega poročnega dneva, ko mi je kar dih zastajal ob vseh presenečenjih, ki jih je pripravila za naju (s športnim letalom so vlekli napis, na katerem je pisalo, da se imava z možem rada, najela nama je kočijo, poleg banda, ki sva ga izbrala, je uredila, da je par skladb prišel zapet tudi moj najljubši pevec, ob mojstrsko sestavljenem govoru mi je podarila prstan, ki gre iz roda v rod, ko sva odšla v najino bodoče “gnezdece”, so bile povsod po stanovanju prižgane svečke in moje najljubše cvetje,… saj je bilo še tega, a naj ne naštevam).
Čakala sem primeren trenutek, da ji pozornost na primeren način vrnem. No, zdaj je trenutek prišel, a je bilo toliko takih zabav, da se mi zdijo vse ideje že enkrat uporabljene. Je pa tudi zelo skrivnostna oseba in je presneto težko ugotoviti kaj bi bilo tisto, kar bi jo res razveselilo.
Kako bi ji popestrili tisti večer in s tem tudi njenim gostom?
Tisočkrat hvala za vaše predloge!
Hvala za vse ideje. Orientalsko plesalko smo imeli na moževem rojstnem dnevu (takrat je bil še fant :-)) Tašča in tudi gostje so bolj konzervativni kot ne in bom morala res paziti kaj bom ušpičila.
Mi je pa 123 dal(a) idejo en post nižje. Lahko bi pripravila kviz Milionarja s posebnimi – smešnimi – vprašanji. A imate idejo za kakšno tako vprašanje?