Preseed
Bata pozdravljena!
Čaj od krvomočnice lahko kupiš v LJ na tržnici pri gospe Tereziji,ki prodaja zelišča,v Sanolaborju ga imajo ali pa ga naročiš po elektronski pošti [email protected],tu sem ga jaz naročila,to je samostan Stična pošljejo ti ga po pošti.
Čaj začneš piti po končani menstruaciji in ga piješ do naslednje menstruacije,med menstruacijo ga ne smeš piti,pa če zanosiš prav tako ne.Jaz sem ga nehala pit tri dni pred predvideno menstruacijo.Pila sem ga zvečer eno skodelico,hladnega po požirkih,partner ga pa pije brez prekinitve.
Lp,Nataly
Naty78, tako zelo sem bila vesela, ko sem slučajno prebrala tvoj prispevek, tvojo zgodbo..V mojem srcu se je zopet prižgala lučka upanja..
Naj samo na kratko omenim mojo situacijo. Mož je opravil tri spermiograme, bil pri andrologu dr. Zorn, ki mu je povedal, da je spermiogram slabši, a da je vseeno ploden. In tudi moj zdravnik mi je povedal, da glede na rezultat lahko poskusimo z IUI metodo. Nakar sva se zaradi službe preselila domov in nadaljevala zdravljenje v MB. Tu pa je moja nova zdravnica izrazila dvom, če bi naj šla na IUI, a je naju vseeno poslala. In ko je prišel dan za inseminacijo, mi je zdravnik skoraj nadrl, češ kaj sploh probava IUI, če pa so razultati tako ekstremno slabi. In ni mi hotel vsaj malo obrazložiti, zakaj je prišlo do tako drastične spremembe. Ni hotel pogledati rezultate sperniogramov in zamahnil z roko, ker se nisva (nevede) vzdržala spolnega odnosa pred IUI. Komaj sem proseče izsilila, da bova še enkrat poskusila IUI, ker si do zadnjega ne želiva zunanje oploditve oz. želiva poskusiti izboljšati rezultat. Bil je prevelik šok, saj sva bila cel čas prepirčan, da ni tako zelo hudo in da bo že enkrat uspelo, ali naravno ali z IUI..
Sedaj želiva, glede na tvoje izkušnje (in drugih) pred naslednjim IUI-jem piti ta čaj krvomočnice, da bo rezultat dober vsaj za IUI.
Rada bi te le vprašala, koliko časa sta pila ta čas in uporabljala ta lubrikant, preden sta zanoslila? Res upam in verjamem, da pomaga.
Hvala, da si delila svojo izkušnjo z nami in nam vlila upanja.
Pozdravljena T*!Najprej ti moram sporočiti žalostno novico,da sem imela pred enim tednom spontani splav,tako da bova z mojim morala zopet v nov boj.Glede vajine zgodbe pa sem šokirana,to ne moreš verjeti,da je nekdo tako nesramen do pacientov kot tale vajin zdravnik.Že tko je človek čist na tleh in obupan,potem pa še doživi takšen šok pred zdravniki-katastrofa!
Kar se tiče čaja krvomočnice sva ga z mojim pila dva meseca,lubrikant pa sva uporabljala le en ciklus,takrat nama je tudi uspelo zanositi,vendar je pomembno,da lubrikant uporabljata v plodnih dnevih,ker je notri samo 6 aplikatorjev,tako da midva sva imela spolne odnose vsak drugi dan in 15 minut pred spolnim odnosom sem si izstisnila aplikator v nožnico.
Želim vama,da se rezultat izboljša in da vama čim prej uspe.Verjemi mi,da sem čist na tleh in brez volje,ampak življenje gre naprej,zato moramo poskušat ponovno.
Vse dobro tebi in tvojemu dragemu.
P.S. Če te karkoli zanima lahko vprašaš z veseljem ti bom odgovorila!
lp,Nataly
Naty78, takoo mi je hudo zate, za vaju…Tolikšno veselje, ko ti končno uspe po tolikih letih, potem pa tolikšna žalost…Nepredstavljivo, če sam tega ne izkusiš..Toda upanje mora ostati. Vsaj vesta, da lahko uspe in da bo prav gotovo še uspelo. Spontani splavi so dandanes tako zelo pogosti, da ne moreš verjet. Sploh pri prvi nosečnosti. Poznam kar veliko punc, ki so prvič splavile, drugič ali tretjič pa srečno donosile zdravega otroka. Verjemi, da boš tudi ti enkrat donosila otroka. Držim pesti zate, za vaju..
Včeraj sem naročila preko interneta oboje, lubrikant in krvomočnico. Moje upanje je zdaj v tej kombinaciji.. Ne morem se dočakat, da bova začela s pitjem tega čaja. Morda se nekaterim sliši to smešno, a v takšni žalosti želiš poskusit vse.. In je kar nekaj prispevkov na temo krvomočnice, da jim je pomagala, tako da nekaj le drži..
Imam pa še vprašanje zate in sicer, ali so kakšni stranski učinki krvomočnice? Sem nekje prebrala, da lahko dobiš hudo drisko..Moj mož ima zelo občutljivo prebavo in se malo bojim, da ga ne bo pognalo.. Če samo pogleda actimel ali kaj podobnega, ga že požene :O))
Vidva sta poskusila kaj z zdravniško pomočjo? IUI? Mene je zdaj vse minilo, da bi šla ponovno k zdravniku, saj jim je vse tako samoumevno, predmetno.. Samo da se te hitro rešijo. Da bi vsaj kaj svetovali, obrazložili kako kaj poteka.. Resnično te lahko prizadenejo ob takšni težki situaciji. Mogoče sem pričakovala preveč…
Lp, Tadeja
Draga T*!
čE IMA MOŽ TEŽAVE Z PREBAVO NAJ PIJE ČAJ HLADEN POČASI PO POŽIRKIH PA NE BI SMELO BIT TEŽAV.KAR SE PA TIČE MENSTRUACIJE PA SEM JIH IMELA BOLEČE TAKO KOT VEDNO,NI BILO NEKE SPRAMEMBE.LEJ JAZ TI SVETUJEM,DA PIJETA KRVOMOČNICO VSAJ DVA CIKLUSA IN ŠELE TRETJI CIKLUS ČE NE PRIDE DO ZANOSITVE UPORABITA LUBRIKANT.VSAKO ZELIŠČE RABI NEKAJ ČASA DA SE POKAŽE UČINEK.TEBI BO ODEBELILO MATERNIČNO SLUZNICO,MOŽU PA NAJ BI IZBOLJŠALO KVALITETO SEMENSKE TEKOČINE.SEVEDA ČE PA TIO DENAR NI OVIRA PA LAHKO VSAK MESEC NAROČIŠ TALE LUBRIKANT IN GA UPORABLJAŠ,TOLIKO BOLJŠE.
ŽELIM VAMA DA SE VSE LEPO IZTEČE.
AJA MIDVA BI MORALA NA UMETNO OPLODITEV,VENDAR IMAMA UPANJE DA BO ŠLO PO NARAVNI POTI.NO BOMO VIDELI,PUSTIMO ČASU ČAS.
LP,NATALY