Preproge
Preproge Vesel iz Mengeša: prijazen gospod, ki mi je razložil naslednje-
m2 preproge pride 200 Evrov, 100% volna, debelina preproge 13-14-mm, 3500 g na m2, izdelava v enemu mesecu po dogovoru vzorca.
TAPIS ART iz Maribora: ima preproge že narejene, uvoz iz Belgije, Madžarske ali Turčije, vrežejo ti ga po željenih merah, cena m2 je od 33.000.- do 93.000..-SIt.
Kaj menite o cenah? Koliko so pa volnene v trgovinah? Nekaj časa sem sledila, potem pa obupala, ker so mere, ki jih potrebujem nestandardne.
Glede na cene, katere si navedla, je kar ugodno, pa še barve iz vzorec izbereš po svoji želji. Škoda, ker nima svoje strani, da bi se videlo, kako izgledajo izdelki. Verjetno pa ima za pokazat kakšne slike.
Nekje sem brala o njem, mogoče v Obrtniku in tam je bila tudi slika preproge, ki mi je bila zelo všeč.
LP
Pozdravljeni, naj vam olajšam vse tegobe okrog PREPROG. Ročno izdelujem Preproge in tapiserije iz 100 % ovčje volne, vseh dimenzij, oblik, barv, vzorcev – design-ov (logotipi, slike, fotografije,…) skratka, kar si zaželite. Višina 13-14 mm, teža + – 4000 g, odvisno od zahtevnosti vzorca. Cena od 140 EUR/m2, rok izdelave 30 dni. Več fotografij PREPROG si oglejte na FB PREPROGE VESEL.
PREPROGE VESEL
PRISTAVA10 a , MENGEŠ
INFO TEL: 041-627-454, mojster DEJAN VESEL