Najdi forum

Hudo! Tale tvoja mora biti pa neka grozna puritanka in zakompleksanka. Jaz bi bila vesela, če bi mi moj mož na ta način pokazal kaj želi, kaj mu je lepo in predvsem, bi mi godilo, da želi, da sem JAZ lepa in seksi v takerm perilu. Tvoja žena se boji in sramuje svojega telesa in svojih občutkov. Nima razčiščeno prav nič okrog spolnosti in je zavrta tako, kot da so jo o tem poučevale same nune. Kaj se je pa potem hotela možit, če ve, da ni sposobna za sproščen in normalen seks? Ve se, da se moški vzburjajo na vizualne dražljaje. Da to veš ni treba biti nobena kurba, ampak si lahko prebereš kak nasvet v vsaki babji reviji. Da je tako nagraužno in grobo odreagirala me res prav čudi. Upravičeno si lahko prizadet in užaljen. Jaz se je ne bi mogla niti pritaknit več. In ne bi me čudilo, če bi res začel gledat po drugih ženskah.

Ja, sveder, ljudje smo žal različni. Jaz sicer tvoje dame ne razumem, kajti mene bi to samo še bolj obnorelo, ampak tak odziv….hm. Težko se postavim v njeno kožo, da bi ti povedala zakaj je tako.

Mogoče si šel preveč v skrajnost, če prej kaj takega pri vama ni bila navada.

HAI!
Sveder, ma popolnoma enake izkušnje imam. Tudi jaz sem v dobri veri kupil ženi nekaj “kurbirskega” perila, in popolnom enak odziv. Nič! Peilo sem hočeš nočeš nesel nazaj v trgovino in zamenjal zase za eno srajco, ki jo še danes nosim!
Ja, tako je bilo!

Hja po mojem je to tkole, kot ti je ze nekdo napisal:
tole darilce bi bilo bolj primerno za TVOJ rojstni dan (po mojem bi lepse sprejela)…ona si je pa najbrz predstavljala, da bo dobila nekaj ZASE in ne le nekaj za tvoje uzitke…
Prav dolgo verjetno se nista skupaj, da jo tako slabo poznas…pa tudi naslov tvoje teme me malo bega…a nas sprasujes, kako bi vendar preprical zeno naj oblece perilo in TEBE razveseli, ali nas sprasujes, kako bi popravil NJEN rojstni dan…
Sorasujem, ves, ker vem kako egoisticni ste moski lahko vcasih – brez zamere…

Hm , sveder . Tule je še nekaj na kar nisi pomislil . Kaj pa če misli morda , da ne izgleda dobro v tem perilu . No, ne vem , samo ni vsaka samozavestna dovolj..

Pardon. obletnico….ne rojstni dan….

Prav ima Sama, ko je napisala nekaj podobnega – pravzaprav nisi kupil darila zeni ampak spodbudo za tvoje vzburjanje pred seksom zate. Tudi tvoja zena je to ugotovila in je upraviceno besna.

Pa se nekaj – zares ne vem, odkod ideja, da se zenske izvrstno pocutijo v cipkasti sintetiki – precej vas krepko naseda prodajalcem. Kozi prijetno perilo iz naravnih materialov, lepih barv in moderno, pa vendarle ne cipkasta sintetika – to je tisto, v cemer se po mojem mnenju v vsakdanjem zivljenju zenska pocuti dobro.

In za zakljucek se pametna misel – skoda, da se je nisem sama domislila, bom kar citirala gospo, ki jo je pred nedavnim objavila v svoji redni kolumni nekega nasega casopisa:

“Dedec, pred katerim moram poplesavati v cipkasti sintetiki, da se mu dvigne, ni vreden truda.”

Takole, Sveder, potrudil si se, to drži. Drži pa tudi, da si čisto mimo udaril, če si z darilom ženo bolj razburil kot razveselil. Po več letih skupnega življenja bi človek pričakoval, da boš vsaj približno vedel, kaj ji je všeč in kaj ne. Mogoče bi se v teh letih lahko celo kdaj kaj pogovarjala. Toda ne, ti hočeš zdaj ženo prepričati, da ji darilo mora biti všeč. Siliti nekoga v nekaj, za kar mu ni, je milo rečeno nagravžno. Če jo imaš rad, se jo nauči poslušat, in jo razveseljuj s tistim, kar si želi in ima rada.

Bravo Anapurna.
Predvsem kvalitetno modno spodnje perilo kupujte moški svojim partnerkam, če ga že kupujete, ne pa neki kao seksi čip sintetiko.

Se strinjam. Absolutno nisem za cheap sintetiko. Dobre stvari stanejo (glej prejšnja posta).

Ljudje imamo različne poglede na to, kaj je lepo in kaj ne. Nekdo ima lahko zelo izbran okus, drugi je zadovoljen z vsem kar se sveti. Glede na to, da absolutno ne veš, kaj ima rada tvoja žena, saj stvari posplošuješ na “kaj imate rade ženske”, se mi zdi, da se nisi nikoli kaj pretirano poglabljal v človeška občutenja…. Morda pa je v tem problem ?

New Report

Close