prepovedano
Všeč mi je en moški, in tudi jaz sem njemu, čustva do njega so zelo močna, kot še nikoli, problem je v tem, da sem polna prodsodkov, ker je veliko starejši od mene. Ni poročen, ni vezan, njegovi otroci so celo starejši od mene. Z njimi se razumem zelo dobro, mi jih je predstavil. Včasih preživimo skupaj cele dneve, tem za pogovor nikoli ne zmanjka, vsi imamo podobne interese in smo si precej podobni, kar se tiče karakterja. In me je strah, da potem nebi bilo več enako, itak je čudno že to, da sem prijteljica v prvi vrsti z njihovim očetom. Potem bi bila to res čudna družina. Zelo je pozoren do mene, prijazen, tudi do drugih je takšen, kar mi da vedet, da je dober človek. Ne sili vame, odločit se moram sama. Imam občutek, kot da zaradi tega nebi hotela, da bi kdo vedel, da je kaj med nama, ampak skrivanje se mi ne zdi fer do drugih. Pol bi se mi celo zdelo, kot da gre samo za eno igranje s čustvi. Po eni strani se mi zdi, da so mlajše ženske njegova šibka točka, po drugi strani se pa čudim, kako ima toliko časa zame.
JA tudi takšna ljubezen ni nemogoča, vendar je tukaj samo ena pomanjkljivost, to da že sedaj omahuješ in ne veš kaj bi.
Primož