Najdi forum

S fantom sva se zadnjič močno sprla. Očitala sem mu, da se podreja staršem, da ga neprestano komandirajo in imajo za izpolnjevalca svojih želja. Sedaj me že dva tedna sploh ne pokliče.

Vem da nimam pravice urejati njegov odnos z družino, pa vendar, včasih ne morem biti tiho. Ne vam ali naj ga pokličem in se mu opravičim ali naj čakam …?

Hvala za vaše komentarje.

Pusti ga še malo v pacu. Če te ima resnično rad, se bo že oglasil, drugače pa tako veš, da je mamin sinček. Opravičilo po moje ni potrebno. Lahko pa ga diplomatsko kao zgolj slučajno srečaš in se odkrito pogovorita.

Naredi tisto, kar trenutno najbolj iskreno čutiš in kar se tiče tebe in njega, ne drugih.Če si negotova, še malo počakaj, če ne pa reagiraj.

Pošteno bi bilo da se mu opravičiš ,kar ne pomeni da nimaš prav. On je tisti ki mora vredit odnos do staršev ne pa ti. Odnosi med ljudmi so večplastni in so stvar starosti duše ,karmičnega dolga in karmičnih oz. dušnih vezi.Mogoče tvoj fant neve kako naj bi izstopil iz te relacije,mogoče mu paše takšna kontrola če dosedaj ni nič ukrenil.POgovori se z njim če misliš da imate še kaj reč.Samo naj ti bo jasno če iz njegove notranjosti ni potrebe da prekine to relacijo starši-on,ti neboš mogla nič spremenit. Kaj veš, morda je to njihova . Tvoje je sprejmi ali pusti,on se ne bo spremenil.
Srečno!

Draga Sissi!

Meni bi se zdelo pošteno do fanta, da se opravičite za svoj način (pravite, da ste mu očitali). Lahko je vsebina, ki ste mu jo želeli sporočiti v redu, a ste žal izbrali neustrezen način. Če se fantova družina res obnaša do njega, kot pišete, in če to tudi on prepoznava, mu bo bolj kot očitki v pomoč vaša podpora, da uredi odnose oz. da se v družini naučiti postaviti zase. Dajte mu torej priložnost, da tudi on pove, kako vidi zadevo, kaj misli, da bi bilo dobro narediti in ga v tem podprite ter se izogibajte očitkom in pritiskom.

Srečno!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

Kaj, 2tedna?? Madona…ja kaj mu pa je? predlagam, da se dobita na kavi, povabi ga in skusajta razcistiti…vendar da sta lahk o2tedna ne da se cujeta…kriza..jst ne bi 2dneva zdrzala…. LP Srecno

Sanja

New Report

Close