Najdi forum

Pred par dnevi sem prišel iz afrike, kjer sem bil na safariju.boginja lova diana mi je namenila lovsko srečo v obliki slona, in sedaj me zanima kje v ljubljani bi mi nagačili slona. Rad bi ga postavil v dnevno sobo zato mora biti izdelan zelo kvalitetno, rad pa bi ga imel v celoti nagačenega, problem bo mogoče samo v prevozu ker je velik skoraj 3.5m. Če poznate koga ki bi to opravil mi prosim pomagajte

en iskren lovski pozdrav

Predlagam, da se obrnes na tale forum :

:)))

He, he 🙂 Dobra :)))

Žverca, Društvo za pomoč živalim Škofja Loka - Kranj 040-21-88-61 www.zverca.si

Jaz pa mislim, da tale lovec kar resno misli, saj se na bolhi že nekaj časa prodaja / hvala bogu neuspešno / slonova noga in leopardja koža, vsaka za 450 eur – GROZA !!!!

ja, še vedno sta naprodaj slonova noga in leopardova koža, čez tri mesece grem lovit severnega medveda in ker bo prilika bom po vsej verjetnosti streljal tut na tjulne in pingvine, zato če kdo želi pingvina ali tjulna nej javi in z veseljem mu izpolnim željo

Tudi ti se staraš, enkrat te bo že pobralo, pa če provociraš ali se resno s tem ukvarjaš, sveta ne boš dosti spremenil …je velik …

Kaj ti bo pa potem trinogi slon v dnevni? Halo, to ni moderno… A si morda kako ekstra nogo uplenil v Afriki?

Žverca, Društvo za pomoč živalim Škofja Loka - Kranj 040-21-88-61 www.zverca.si

New Report

Close