Najdi forum

PRENOVA STANOVANJA

Imam namen adaptirati 1 sobno stanovanje / elektrika, kopalnica, beljenje……./. Brez visokih stroškov, saj bo za prodajo. Ali morda kdo ve za zanesljivega in cenovno ugodnega mojstra? Hvala!

obicajno prenavlja kupec ,ker si potem stanovanje preuredi kot mu pač odgovarja. IN verjemi mi da ti govorim iz iskusenj saj se ukvarjam z tem , prenove stanovanj,-adaptacije-sanacije itd.

res je najboljse, da adaptira kupec. mi smo kupili “adaptirano” stanovanje, da smo potem podrli steno, vrgli ven ploscice v kuhinji…., prebarvali smo pa seveda po svoje.

Raje za vrednost del znižaj kupnino – boš morda lažje prodala, pa kakšen živec prihranila.
Vselili smo se v novo stanovanje na ključ in mi gredo ploščice v kopalnici tako na živce, da bi jo najraje šla obnavljat… Se moram kar skulirat in si dopovedat, da se splača še malo potrpeti, saj je navsezadnje vse novo…

No, morda če daš prebeliti (če so stene res obupne in vse prevrtane), ne bo nič narobe. Ampak to lahko narediš tudi sama.

….. stanovanje ,kakrsno ze je je najbolje da taksno ostane in pocaka kupca, ker tudi kupcu veliko pomeni da sam uredi stanovanje po svoje,in ni vredno za tistih borih nekaj tisocakov izgubljati zivcev in casa.Nihce ne vidi rad da je nekaj narejeno na hitro in povrsno,zato ti kupci ne bojo priznavali visje cene,stanovanje ima ceno sele,ko je resnicno detajlno vse kot mora bit,in je kaksna zadeva urejena tudi nadstandardno.

New Report

Close