Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! prenova kopalnice

prenova kopalnice

Kopalnico bi rada malce preuredila, pri tem pa porabila minimalno denarja.
Ploščice, wc, umivalnik in tuš, bi naj ostali enaki. Problem imam pri shranjevanju brisač. Kopalniški elementi ne pridejo v poštev ker je kopalnica precej mala in mansardna. V mislih imam nekakšne poličke, pa ne vem kakšno izvebo bi uporabila.
Vsake ideje tudi, glede druge opreme v kopalnici bom zelo vesela.

kaj pa kaj v stilu teh visecih kosar, ki jo pritrdis na strop in nato visi dol in v njej so policke, lahko v obliki modre mreze in na mrezo lahko pritrdis se kaksno skoljko, naj bo v stilu morja…

Ponavadi te visece kosare vidimo v otroskih sobah, zakaj pa ne bi bile tudi v kopalnici, jaz sem to prakticirala na morju in vse so dejale kako je dobra ideja, v eni policki brisace, v eni to v drugi to…take obesanke sem videla ze pri nas, mislim da v Rutarju.

Super, nekaj takega sem tudi imela v mislih. Poličke iz blaga ali lesa, samo ne vem še kako bi naj zgledale. Bom pa v rutar šla malo pogledat, ko bo čas.
Ali ima kdo kakšne linke o urejanju stanovanja ali kopalnic?
Se priporočam.

Ponavadi ostane nad vrati malo prostora do stropa. Če je tudi pri tebi tako, si lahko nad vrati montiraš poličko in nanjo zložiš brisače.

Tudi nad wc-jem lahko uporabiš prostor, pa nad kotliček in školjko v višino narediš ozke police, pa nato brisače zložiš temu primerno.

New Report

Close