Najdi forum

Prenosna klima naprava

Lep pozdrav vsem,

Ker počasi postaja vroče, bi si radi omislili majhno, prenosno klima napravo, da bi Juretu malo ohladili sobo preden gre spat. Mogoče kdo ve, kje bi se dobila za človeško ceno ali celo rabljena.

Lp, Klemen

hay

tudi jaz razmišljam o nabavi, pa nimam keša…..morda kasneje. Trenutno mi je ful vroče, ker sem noseča in imam avgusta rok…..groza še vročina v juniju, juliju, avgustu…..

Drugače pa sem bila v novem nakupovalnem centru OBI v SUPERNOVI v LJUBLJANA-RUDNIK in tam jo imajo ful dobro za 80m2 namesto 100.000 znižano na 77.000 SIT! To se mi zdi pa ful ugodno – samo neko njihovo kartico moreš (gratis) zaprositi, v Merkurju je ful dražja….pojdi v OBI. Pa dober nakup!

lp nataša

nataša, a ta v OBI-ju je prenosna?

ja, prenosna

vsaj mislim, da je prenosna, saj ima koleščka……….lahko jo tudi pelješ, ni jo treba nosit…hehehehe

imamo 1,7kW prenosno, ki je dovolj dobra za vzdrževanje temperature v npr. garsonjeri. stane okrog 100.000, na akcijah tudi manj.
ima pa prenosna klima nekaj praktičnih pomanjkljivosti:
vroč zrak odvaja iz debele cevi, ki jo priključiš na zidno odprtino oz okno. vlago pa zbira v posodo, ki klimo izklopi, kadar je polna. torej nastanejo težave pri klimatiziranju, kadar ni nikogar doma.
povedati pa moram, da je klimav stanovanju tako kot v avtu: ko jo enkrat imaš, ne moreš več živeti brez nje.

New Report

Close