Najdi forum

prenosna klima-da ali ne?

odločamo se za nakup ampak bi prosila še za vaše mnenje-posebaj tistih ki jo oz ste jo uporabljali.imeli bi jo za hlajenje prikolice v kampu in sobe v hiši.
na kaj moram biti pozorna pri nakupu?
vsem hvala in lp

Načeloma ne.
Prenosna klima v bistvu sploh ni prenosna, ker moraš nekam namontirati cev, ki ti odvaja zrak. Ponavadi v okno oz. steno in potem imaš klimo pač tam in je ne prestavljaš, ker v drugih prostorih nimaš luknje za zrak.
Prenosne klime so tudi precej glasne in velike.

Mi smo jo imeli doma samo 2 ure in je romala nazaj v trgovino. Hvala bogu za razumevajoče trgovce, da so nam jo vzeli nazaj. Prenosna klima je za moje pojme totalna polomija in ne uporabna stvar. Vse kar moraš vedeti pa so ti napisali predhodniki in vse drži. Raje malo več denarja, da funkcionira kot pa tudi 300 evrov stran vreč, ker jih dejansko boš.

Sam kaj bi bilo primerno za počitniško prikolico, pa tud jaz ne vem, vem, da prenosna klima ni primerna…

Verjetno najboljša reširtev, da imate prikolico celo v senci pod kakšnimi lepimi gostimi borovci :)))
V taki prikolici sem jaz najbolj užival, nikdar ni bilo tako vroče, kot v kakšnem apartmaju berz klime.

Ne, nikakor ne. To je bila pri nas zgrešena investicija.

že pet let imamo prenosno klimo in smo zelo zadovoljni
pri nakupu moraš biti pazljiva le, na pretok zraka in podatek, da ohlaja najmanj 40 kvadratov

za hlajenje prikolice ali sobe v kampu je zelo primerna , pač stvar lastne izkušnje

srečno Bodi, kar si, ostalih je tako že preveč!

treba bo kupiti dve dobre klime, ena bo doma, druga v prikoli. če ne zelite dat denar in kupiti dobre klime, je bolje da nimate nic. Tu gre za vase zdravje, vas, torej mal vec dnarja in imet dobri klimi ali mal muzke in vse skupaj bo kmalu za en drek.

In zakaj ste kupili prenosno, namesto stenske? V čem je prednost?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

NE GRE ZA PREDNOST AMPAK PRAKTIČNOST
če prav razumem jo želijo imeti v prikolici ali apartmaju-to pomeni, da dvocelične ne morejo imeti

tudi pri nas je bil problem montirati zunajo komponento

klima je res vprašljiva in dokler je nimaš sploh ne razmišljaš kam te bo pihnila

če jo imaš v dnevni, so drugi prostori premalo ohlajeni, če pa želiš ohladiti celo stanovanje te v istem prostoru zebe

najbolje je hladiti, ko vas ni doma in imaš vsa vrata odprta
jaz želim spati v zelo hladnem prostoru in to mi prenosna klima tudi omogoča, saj mi ni potrbno ohlajati ogromne kvadrature ampak samo spalnico

prenosna ima tudi to prednost, da gre poleti vedno z nami na dopust v lastno hišo-nekako tako kot nekateri vzamejo s seboj na morje hladilnik

čečečečečečečeče bi imela denar, bi si montirala centralno hlajenje po celem stanovanju-a si predstavljate, pa en mrzu pir zraven

Mrzu pir bolj paše če je fajn vroče 🙂

Vsi ti predlogi “NE” padejo, če si moraš hladiti npr. najeto stanovanje, ki stacionarne klime nima…

New Report

Close