Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Prenos bonusa na sina

Prenos bonusa na sina

Spostovani,

pri zavarovalnici so mi dejali, da prenos bonusa obveznega zavarovanja z matere na sina ni vec mogoc, na zakonskega ali izvenzakonskega partnerja pa je. Vem, da je vcasih to bilo mogoce. Kdaj se je to spremenilo in zakaj? Vsekakor se mi ne zdi fer, da je otrok “manj vreden” kot partner. Ali obstaja kaksna druga varianta ali bo moj partner celo zivljenje vozil avto, pisan na mamo? Govorimo pac o avtu visjega cenovnega razreda, ki ga je kupil partner, a zavarovanje se pac “vlece” se iz casov, ko je avte kupovala mama. Bonus je ze 50%, zato je visina zavarovanja seveda opazna.

Mislim, da ni bilo nikoli prenosa bonusa s starša na sina oz. to prvič slišim. Še prenos na partnerja so pred nekaj leti ukinili, vendar so ga sedaj spet omogočili.

Prenos bonusa obveznega zavarovanja z matere na sina, vam bodo naredili na Zavarovalnici Maribor. Napisati boste morali le vloge za prenos bonusa.
Če se bo zakompliciralo se nam pa oglasite.

l.p.

Če prav razumem…potem lahko moj oče, ki ima bonus avtomobilskega zavarovanja pri zavarovalnici Triglav, lahko ta bonus pri zavarovalnici Maribor prenese name, na njegovo hčerko?

LP, Marinca

New Report

Close