Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja prenos bonusa-katera zavarovalnica

prenos bonusa-katera zavarovalnica

Se enkrat pisem, ker prejsnjega sporocila ocitno ni prijelo.
Torej, pri Triglavu ni vec mogoc prenos bonusa z matere na sina. Prav tako ne pri Adriaticu. Mozno je le med zakonci oz. izvenzakonskimi partnerji, kar se mi ne zdi posteno.
Ali morda veste, katera zavarovalnica se ima moznost prenosa z matere na sina?

Moj partner je namrec kupil ze nekaj avtomobilov, ko je se zivel doma, vendar so bili vedno registrirani na mamo (prvi avto je kupila, ko je bil moj partner se majhen, scasoma pridobila 50% bonus, ko je partner zacel sluziti, pa je dodajal denar za boljse avtomobile, dokler ni zdaj v bistvu sam placal vozilo visjega cenovnega razreda). In zdaj, ko se seliva skupaj, bi pac zelel avto registrirati nase, mama, ki ne bo vec vozila oz. imela avtomobila, pa bi mu podarila bonus. Razlika v denarju je res velika.

Hvala za pomoc.

Prenos bonusa iz mame na sina vam bo udobrila Zavarovalnica Maribor na podlagi podane “vloge za prenos bonusa”, vaš partner bo s tem imel 50% bonus, mama pa s tem izgubi svoj bonus.
Za hitrejši prenos željenega bonusa se nam oglasite.

Lp

Najlepsa hvala. Zares smo uspeli urediti na zavarovalnici maribor.

Ali je možen prenos bonusa z brata na sestro?

Če prav razumem, ste imeli bonus na zavarovalnici Triglav, in ste ga potem na zavarovalnici Maribor uspeli prenesti. Je tako?

Hvala za odgovor.

Marinca

New Report

Close