Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje Prenehanje kajenja, hujšanje – pod hipnozo!

Prenehanje kajenja, hujšanje – pod hipnozo!

Pa kako ste lahko tako pikolovski in po svoje tudi kruti ?? Ali naj bi ne bil forum in net morda tudi v pomoč nekomu, ki potrebuje samo malce podpore in morda kakšen nasvet, mnenje, kakšno sugestijo ? Tu pa se gremo iskati dlako v jajcu, namesto da bi bili skupaj s človekom, ki se je odočil nekaj narediti s seboj zadovoljni in mu sugerirali kakšno spodbudo. Mislim, da je včasih tovrstno negativnost res težko razumeti. In isto tako iskanje nečese, ob kar bi se lahko spotikali.

Moderatorka MON-a gospa Andreja pravi: “Naredimo svet prijaznejši!” Jaz pa se sprašujem: kako, s kom in s čim, če ne z ljudmi !

Pomanjkanje samozavesti – je omenil/a “.”! Ja, lahko tudi, a naše pikolovstvo in naš negativizem mu je ne bo povečal, mar ne. In … ali ni sleherni od nas tukaj gori zaradi … nečesa … bodisi viška ali pa celo manjka? Očitno je več takih, ki imajo nečesa veliko preveč!

marija (1)

Ljudje smo različni: tam, kjer nekdo potrebuje razumevajočo besedo, drugemu pomaga “postavljanje na realna tla”.

Pomembno pa je, da ljudje spregovorimo: zaslišimo sebe, zaslišijo nas drugi. Mogoče se zato zgodi, da nekdo začne sčasoma razmišljati tudi drugače… Vsak pa poda samo svoje mnenje in svoj nasvet. Ki je lahko prebran in upoštevan, ali pa zgolj ignoriran…

Pikica, tudi Ti moraš še enkrat v šolo, da se boš naučil(a) ločevati med ženskim in moškim spolom. Tanja je deklica, torej je napisala, ne pa napisal.

Ja,Tanja je deklica, pa kaj češ, ljudje so in bodo vedno videli svoje napake v drugih, važno je, da je človek zdrav, pa da mu koža paše!!!

Relika napisal:

> Pikica, tudi Ti moraš še enkrat v šolo, da se boš naučil(a)
> ločevati med ženskim in moškim spolom. Tanja je deklica, torej
> je napisala, ne pa napisal.

na napacne napake me lovis.. pri odgovoru imas moznost uporabiti gumbek “citat”.. in pac zakaj bi popravljal, ce mi pa sistem sam to ponudi..

mogoce bi bilo boljse, ce bi se obrnila ne nekoga. ki je pristojen za programiranje foruma?

se kaj?

Tudi jaz sem deklica in prosim, da to upoštevaš.

Pičica, tudi jaz sem deklica in prosim, da to upoštevaš.
Očitno si eno tistih bitij, ki ne misli s svojo glavo, temveč po liniji manjšega odpora razpečava, kar dobi pod prstke. Tako si pobral(a) tudi javnosti.

Relika napisal:

> Pičica, tudi jaz sem deklica in prosim, da to upoštevaš.
> Očitno si eno tistih bitij, ki ne misli s svojo glavo, temveč
> po liniji manjšega odpora razpečava, kar dobi pod prstke. Tako
> si pobral(a) tudi javnosti.

javnostmi!!!

oz. ocitno ne znas niti prebrati, kar nekdo pise..

a ja.. lepo da si deklica.. in kar to ostani.. dokler pa ne bo sam modul foruma omogocal zenskega spola, ga pa tudi jaz ne bom uposteval.. v navezi s citiranjem.. ok ?

Vinko lahko danes rečete kakšno o vašem hujšanju s pomočjo hipnoze

New Report

Close