Prenehanje jemanje tabletk qlaira
Pozdravljeni,
Tabletke Qlaira jemljem že 2 leti, vendar bi rada prenehala saj sem od kar jih jemljem zelo tečna in s tem škodim najini zvezi s fantom. Jutri bi morala vzeti tabletko… Ker grem čez 14 dni na dopust me je malce strah da bodo kakšni stranski učinki?
Ali so lahko kakšni stranski učinki? Ali jih lahko potem začnem spet jemati če se s fantom odločiva za to?
Pozdravljeni,
tablete Qlaira jemljem eno leto. Pred 4 dnevi bi morala začeti z jemanjem tablet iz novega omota, nov zavojček tablet pa sem pozabila doma med tem, ko sem na potovanju. Prejšnji zavojček tablet sem vzela do konca. Zadnji spolni odnos sem imela 7 dni pred zaključkom jemanja tablet, menstruacija pa se mi do danes( 4 dni po zaključku jemanja tablet) ni pojavila. Vse tablete iz tega omota sem vzela redno pa tudi pred tem mi menstruacija še nikoli ni izostala. Ali naj me skrbi?
Pozdravljeni,
rada bi prenehala z jemanjem tabletk qlaira. pojedla sem 15 tabletk qlaira, zdaj pa me zanima, če lahko preneham z jemanjem teh tabletk takoj, ne da bi bili kakšni stranski učinki (razen morebitne nosečnosti) ali naj pojem tabletke do konca. zanima me tudi, kdaj naj bi se v primeru, če preneheham z jemanjem tabletk takoj (še preden pojem vse tabletke iz omota), pojavila krvavitev – takoj ali okoli 28 dneva od prvega dne zadnje menstruacije?