prenehala 5.5.2015
pozdravljeni, po 20 letih sem se odločila, da preneham s to razvado. Pokadila sem cca. škatlo na dan. Kakšnih zdravstvenih težav sicer nisem imela, tako da to ni bil razlog za prenehanje. 4.5.15 sem si kupila obliže nicorete, si ga 5.5. nalepila in sedaj tretji dan še nisem prižgala. Me pa zelo čudi, da me nič ne “matra”. Ker še teden dni nazaj bi dala roko v ogenj, da niti pod točko razno ne bo mogla brez cigaret, niti razmišljala še nisem nikoli, da bi nehala. In sedaj čakam, kdaj se bo pojavil kašen odtegnitveni sindrom, kakšna psihična težava ali kaj jaz vem kaj. Se mi zdi, da sem hladna kot špricar in da je tole vse preveč na izi. Ker prej sem živela samo za čik pavze, se mi zdi. Še hrana mi več ne diši tako, kot mi je oz. ne pojem več toliko kot prej.
Sicer sem vesela, da je tako kot je in če bo uspelo meni, lahko uspe vsakemu. LP Sara.
Lep pozdrav…
Če misliš, da nebo prišle do krize se motiš. Prišla bo, prej ali slej… ampak takrat si moraš reči NE!!! zdržiš 10-15 min in pol mine… velikokrat pride do tega ampak je potrebno zdržat in na koncu se seveda obrestuje… saj je vedno lažje… trenutno sem 50 dni brez cigarete…. ampak se mi zdi, da še vedno ni konec.. še vedno me velikokrat prime ( da bi enga prižgal ) … ampak bi mi bilo pol žal.. saj bi vse šlo v ***** …..
drugače pa vso srečo in pogumno pri prenehanju… stay strong …
🙂
Pozdravljeni!
Tudi jaz sem se 10.5. odločila, kar tako čez noč, da neham kadit. Kadila nisem 7 let nato pa sem spet začela in kadila kakšne slabe 4 leta. Zdaj je že 11 dni od kar ne kadim in ne bom več nikoli. Ne uporabljam nobenih obližev ali zdravil. Moram povedat da sem kar presenečena, da me nič posebej ne muči. Dosti lažje diham ko tečem. V glavnem super se počutim.
Pogumno naprej!
Lp