prenehala!
Lepo pozdravljeni!
Že kar nekaj časa spremljam vaš forum, danes pa sem se odločila da preneham s kajenjem tudi jaz. O tem sem razmišljala že nekaj časa.Kadila sem 22 let in vmes prenehala za leto in pol.
Pokadila sem okrog 10 cigaret na dan, odvisno od situacij, včasih tudi več dni nič. Naredila sem si načrt, kako si pomagat v krizi,ko bo nastopila,saj nimam namena uporabljat nikotinskih žvečilk ali obližev in zdravil. Zjutraj redno telovadim, od danes dalje še zvečer,dolgi sprehodi s psom, ki so mi v veselje in avtogeni trening. Tako si želim, da se ćez določen čas tudi jaz pohvalim, koliko časa že ne kadim. Priznam, da sem vedno zavidala tistm ki so prenehali in se pohvalili koliko časa že ne kadijo. Sedaj pa si pravim tako”če zmorejo drugi, zmorem tudi jaz”.Upam da mi bo uspelo, držite pesti še zame.
Rada pa bi še pohvalila in se zahvalila vsem vam, ki sodelujete na tem forumu in s svojimi izkušnjami pomagate drugim.
Spoštovana!
Mislim, da ste si lepo zastavili načrt in prepričan sem, da Vam bo uspelo in se boste lahko tudi VI pohvalili, da ste opustili tobak. To Vam iz vsega srca želim in držim pesti za Vas. Zagotovo Vam enako želijo tudi vsi tisti, ki spremljajo ta forum. Samo pogumno naprej!