Najdi forum

Iščem nekoga, ki ima podobne težave kot jaz (prenajedanje, bruhanje, jemanje odvajal, prekomerna teža…) in si želi, da se to konča, za medsebojno spodbujanje. Jaz imam vsega dovolj. Ampak to mi ni v pomoč.
lp

Hola! Tudi jaz imam podobne probleme (vse razen bruhanja) in sem si poiskala strokovno pomoč…vseeno pa bi se lahko spodbujale, pisale, tarnale,…karkoli, da nama bi bilo lažje….Prestajati vse to sam je še večja muka! Če si za, mi sporoči ali pa pusti svoj e-mail naslov!

pa-pa, tina

Spela,imam podobne težave kot ti in vedno bolj opazam,da jih sama ne bom resila.Ja lepo bi bilo spoznati koga,s katerim bi skupaj stopila v boj.Če si za mi piši.lp

Zdravo špela! Malo pozno sem videla tvoje sporočilo. Če pa še vedno iščeš koga s podobnimi težavami, se oglasi.

LP

živjo!Že dolgo se tudi sama ubadam s podobno težavo, in sicer že kar tri leta….vse skupaj postaja vse bolj nevzdržno, in bolj kot vse na svetu si želim, da bi se moje težave s prehranjevanjem vrnile v normalno stanje, in mislim, da bi nam s pogovorom in delitvijo izkušenj to lahko tudi uspelo. Lepe pozdrave z Novega mesta…Manca (18 let)

Že 11 let se bojujem z motnjami hranjenja (kompulzivno prenajedanje in anoreksija). Če želiš, mi lahko pišeš…

tina napisal:

> Hola! Tudi jaz imam podobne probleme (vse razen bruhanja) in
> sem si poiskala strokovno pomoč…vseeno pa bi se lahko
> spodbujale, pisale, tarnale,…karkoli, da nama bi bilo
> lažje….Prestajati vse to sam je še večja muka! Če si za, mi
> sporoči ali pa pusti svoj e-mail naslov!
>
> pa-pa, tina

Živjo!

Kako si?
Imam podoben problem kot je (bil) tvoj. Kje si poiskala strokovno pomoč?

Hvala za odgovor, Anda

New Report

Close