premikanje predmetov
Lep pozdrav vsem na tem forumu.
Naj že v začetku pisanja povem,da se mi zadnje tri dni dogajajo čudne zadeve.Najprej sem zvečer slišala,da je nekdo prijel kljuko,neredil nekaj korakov ,potem vse tiho.Naslednje jutro je pred peto zjutraj nekdo šel po dvorišču(koraki od človeka).Slišala je to isto tudi moja hči,ki je spala z mano.Grem gledat nikjer nikogar.Grem zjutraj zalivat rože in mi zalivalko odnese z vodnjaka za več kot en meter proč mimo nasada rož.Ni bil veter.
Po kosilu sem šla na internet in mi za hrbtom nekaj šumi in se guglje(likalna miza in še en predmet).Nisem dotikala,kaj pomeni vse to?
Rabim pametno razlago,vsaj takšno,ki bi mi povedala za kaj sploh gre.
Hvala vam za odgovore!
Zelo vesel bi bil, če bi mi opisala svoje stanje v obdobju, ko so se ti dogajale te stvari. Zanima me, če si bila močno razburjena, žalostna, vesela, pod vplivom neke določene travme itd. Čim bolj natančen opis tvojega stanja v obravnavanem obdobju mi bo pomagal k čim natančnejšemu opisu, kaj se je dogajalo.
Med temi dogodki se je pri mojem prvem sosedu ubil človek,ki je nekaj delal.
Ne vem,če je to povezano s tem.Sem ga zelo dobro poznala.
Drugače sem bolj senzitivna oseba.Imela sem že več slutenj,občutkov za neke dogodke,tudi tuje.Videla že prikazovanja duš,sporočila videna ali slišana v spanju,napoved nesreč(letalske,cunami,potresi,smrt..).
Tesnoba,nemir sta včasih tako močna,da ju je težko krotiti.
Zakaj jaz,ker me nihče ne razume in si misli,da si nekaj izmišljujem.Pa ni tako.
Moje počutje ni bilo povezano s kakšnimi posebnimi občutki.Sem kar normalno delovala,vsaj mislim?
To kar se Vam dogaja, je čisto normalno, tudi pri nas več kdo reče, če kdo umre, da so zaškripala vrata, omara, da je po dvorišču nekdo hodil, da je zapihal veter v hiši itd….mi pravimo po domače, da je dalo “CAHN”,
preden kdo umre. V to jaz verjamem, baje, ko je umrl moj oče, je imelo štiri ali pet sosedov grozne sanje s pogrebi in obšanjem, jaz sem tisto noč imel mirno noč….
Tako da, to kar se vam dogaja je čisto normalno in obenem malce srhljivo, ker se mora človek na to tudi navaditi.
Slišal sem tudi od moje babice, da nekoč živel en človek, ki je izdeloval krste.
In ko je katerikoli človek umrl, se je slišal ropot lesenih desk na dvorišču, češ naredi krsto….
Pa tudi, ko je moj dedek umrl, mi je babica pravila, se je pred hišo slišal ropot, kot da bi metal lonce po betonu, pa je šla babica pogledat in je ta ropot prenehal, nato pa zopet jovo na novo….
Tako pač je, nekaj je na tem.
pa lp
Kot vidite, dopuščam, da se tudi takšni prispevki pojavljajo na našem forumu, čeprav nimajo nobene zveze z duhovnostjo, ampak preje z odsotnostjo duhovnosti. Vsi ti pojavi, ki jih opisujete, so imenovani z eno besedo: PARAPSIHOLOŠKI. Kojc bi rekel, da so produkt naših misli.
Ostajam pa zvest svojemu prepričanju, da, če nekajne vidiš, še ne pomeni, da ne obstaja. Zato objavljam tudi tovrstne vaše prispevke in bom zelo vesel, če jih bo kdo komentiral. Sam vem premalo o tem.
Forum je zaprt za komentiranje.