Najdi forum

..da razložim moj problem

skupaj sva dva meseca…je kar dost starejši od mene..jaz 22let on 35let…zveza ni popolna, je pa taka da uživam, razen ene stvari
..je zelo pozoren pri seksu..se mi zelo posveti..kar mi pa manjka pa je kakšen objem,poljub za kar tko kdaj brez razloga..vse se začne šele pred spolnostjo..prej pa je, če malo karikiram, lesen..jaz ga dostkrat objamem..nemu je pa bistvo, da me pač zadovolji, jaz pa njega za druge stvari pa ni..no in sedaj vprašanje..ali se da to nekako malo spremeniti? sem mu to že malo omenila, pa ni bilo ravno učinka..res bi rabla kakšen objem brez razloga pa ne vem kaj naj naredim..mogoče pač razlika v letih dela svoje
kaj se pa vam zdi? bi se dalo tako vplivat na človeka,da ga pripraviš do neke nežnosti ali ne? bi prosila za kakšno vaše mnenje, izkušnjo

tnx
lp,sanita

Ojla!

Poznam ta občutek. Za vsak njegov objem, nežnost za ˝kar tako ˝sem morala prositi, pa tega ni bilo. On se ni spomnil da bi mi z malimi nežnostmi pokazal da je vesel da sem ob njemu, da mu je všeč moja družba. Seks brez malih nežnih objemčkov ˝kar tako˝v bistvu ni nič. Mislim da ne moreš vplivati na to kar on čuti. Vsak objem, poljub, nežnost mora biti spontana, mora čutiti nujo da se te dotakne, kot potrebo po njegovi bližini čutiš ti.
Mislim da boš slej ko prej želela ob sebi imeti nekoga ki….te bo imel rad, toliko da te po stisnil k sebi tudi ˝kar tako˝.

Če ste skupaj šele 2 mesece in tako malo objemov, ja kaj bo čez nekaj let, bosta že oba penzionistična.
Malce dvomim vaju, ne jemlji to kot kritiko-nikakor. Precej je starejši od tebe, malo pomisli.

Lep dam

hvala obema!!

Maja, Kaja
se tudi jaz vse pogosteje sprašujem kam to pelje…se mi zdi da nikamor
..je ful vredu oseba, vem da me ne bi prizadel…le pač tega kar jst iščem nima v sebi..
bom vidla kako se bo razpletlo po pogovoru z njim..mogoče se pa kam vseen premakne

lp,sanita

Hah. Kakšni ženski pogovori ?! :):):)
Se boš pač morala navaditi, da te ne bo objel kar tako, vendar to še ne pomeni da te nima rad. Prav nasprotno (glede na tvoj opis o njegovih drugih dejanjih). Objem ni ljubezen. Razumeš? Ljubezen je nekaj čisto drugega in višjega. Vendar si še premlada in verjetno še neizkušena, da bi to tako razumela kot jaz. Mogoče preveč televizije:)

LP

ja jst sm mela iste probleme.vendar pa to je samo na zacetku,
S fantom sem priblizno kaksno leto.Pac ni bil navajen da ga zenske bozajo in obratno,vendar pa je stvar ki se da navadit..lahko mu omenis ne pa mu tezit.
Jaz ucasih pretiravam priznam z vsemi neznostmi in objemi da mu gre ucasih pomoje mal na zivce,vendar pa po enmu letu me boza in objema tud kar tako.Seveda nikol ne bo dosegu tega kar jst hocm(kar je itak nemogoce ker jaz rabim izredno veliko pozornosti)
vendar pa sem zelo zadovoljna.
Pa ga zmasiraj vsake toliko casa..to mu bo godilo in bo sam dojel kako pase ce se nekdo ukvarja z njim
PA SJ JE JA 35 letnik madona kje pa zivi a ga mora ena 22 letnca al kok ucit

Draga Sanita!

Vaša odgovornost v odnosu do vašega partnerja je tudi, da izrazite svoje želje in pričakovanja v zvezi z odnosom. To storite iskreno in pogumno. Pravite, da ste mu objeme že malo omenili, pa ni bilo ravno učinka. Mislim, da je prav, da mu poveste neposredno in jasno, ne le da omenite.

Moški v nekaterih stvareh funkcionirajo drugače kot ženske in velikokrat so v odnosih težave prav zaradi neizrečenih pričakovanj. Ženska nekaj želi in se ji zdi, da bi moral moški kar začutiti, kaj si ona želi. Ker pa moški ni tako senzitiven in ničesar ne začuti, je ženska potem lahko užaljena in prizadeta. Moški pa še vedno sploh ne ve, za kaj gre. Zato se je potrebno pogovarjati.

Povejte fantu, da vam objemi “kar tako” veliko pomenijo. Lahko ga tudi prosite, da je na to pozoren. Potem pa mu dajte svobodo, da se sam odloči, kako bo ravnal. Če vas ima rad, ne vidim razloga, da vam ne bi šel naproti. Morda tega ni vajen ali njemu to ne pomeni toliko, a vseeno se lahko potrudi. Res pa je, da če ti objemi njemu niso tako samoumevni, bo verjetno še kdaj pozabil nanje. Saj veste, da je spreminjanje življenjskih vzorcev dolgotrajen proces. Vsakokorat pa, ko se bo spomnil in vas objel “kar tako”, mu lahko poveste, da vam to veliko pomeni, da vam daje občutek … (kakšen občutek – to boste vi sami najbolje vedeli). Na ta način mu boste dali povratno informacijo, da opazite njegov trud za odnos in ga hkrati tudi spodbudili.

Še nekaj o tej temi si lahko preberete pri dopisovanju na temo “Je možno nekoga navaditi na nežnosti?”, ki ga lahko najdete malo niže na tej strani. Zanimiva knjiga za vas bo lahko tudi “5 jezikov ljubezni”.

Želim vam veliko objemov “kar tako”!

Boštjan Trtnik Šola čustvene inteligence http://www.cdk.si/sci

New Report

Close