Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Premajhna luknjica zaradi kariesa, da bi dobila zalivko?

Premajhna luknjica zaradi kariesa, da bi dobila zalivko?

Pozdravljeni!

Dane sem bila pri zobarju (privat s koncesijo), ker sem imela nekaj manjših kariesov. Med 5 in 6 zadaj mi je aries popravil, na dvojki zgoraj ob roku se pa vidi, nič ne boli, sicer res manjši karies, amapk je rekel, da to je premajhno za zaliti. Ali je to mogoče. Še ko sem vstala s tola sem enkrat vprašala, če mi ne more narediti zalivke pa je bil kr jezen, češ kaj ga sprašujem, saj mi je že prej dvakrat povedal, da škoda, da je luknjica premajhna. Ne vem zakaj toliko branjenja, saj mi je za ti dve zalivki računal 80 €, pa še to bi plačala ampak noče.

Ali se moti in je res škoda vrtanja, ker je premajhna luknjica? Blazno me moti in sem mu to tudi povedala, ker se vidi. Prosim razsvetlite me!

Hvala,

Pozdravljeni,

če ne zaupate svojemu zobozdravniku, poiščite drugega…kaj drugega vam ne morem napisati.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close