Najdi forum

Prekomerno potenje pod pazduho

Zelo jasno je, da je tvoj problem simpatični živec.Zadeva se da lepo pozdraviti z operacijo. Jaz sem jo imela pred 4 leti in od takrat so težave izginile.

Pozdravljeni!

Tudi jaz sem po večletnem trpljenju zaradi potenja preizkusila AHC20 sensitive in rezultati so NEVERJETNI! Ne potim se več, nanašam ga na vsakih 7 dni. Sem izjemno zadovoljna in ga priporočam!

Hvala vam za nasvete!

Jaz pa sem v Mülerju kupil Triple dry s kroglico. Z njim sem več kot zadovoljen, saj mi je potenje popolnoma ustavilo že po drugem nanosu. Moram povedati, je bilo prej nevzdržno, saj je izpod pazduhe dobesedno teklo. Cena tega antiperspiranta je 6€, sem pa za rezervo vzel še Hidrofugal, kateri pa stane 3€ (ga še nisem uporabil).

Ko zamenjaš službo in dobiš (ali ustvariš) nekaj, kar ti je všeč, močno potenje izgine, tudi močen vonj.
Sedaj je vonj tako minimalen in količina minimalna do zmerna, odvisno od aktivnosti, nikakor pa več neprimerna in pretirana oz. neproporcionalna z telesnimi aktivnostmi.

Sicer pa je bolj zdravo potit se kot ne, pravim samo to, da ko zamenjaš okolje, službo, način življenja, karkoli, da se izboljša – nisem edina.

Pozdravljeni.

Vsi, ki uporabljate AHC20, kako dolgo ste bili zadovoljni z njegovo uporabo?

Mene je zdaj že 3x, v bolj stresnih situacijah pustil na cedilu. Je pa res, da sem v vseh 3 primerih imela oblečeno bluzo…

Hvala in lp.

Že 40 let imam ta problem. Kar kmalu sem ugotovila, da se vsako jutro, pa če se tuširam zjutraj ali zvečer, umijem z dišečim milom in sperem bolj na pol. To suši. Potem pa naravni deodorant. Bluzo oblečem vsak dan svezo.

A mi lahko katera, ki uporablja AHC 20 sensitive, ali se lahko normalno briješ pri uporabi tega sredstva. Ali ga uporabljate po vsakem britju? nekaj tehničnih napotkov bi potrebovala.

New Report

Close