Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Prekleti chemtrails – Maribor!!

Prekleti chemtrails – Maribor!!

Razmišljaj globalno deluj lokalno. Ja seveda. Samo tukaj ‘lokalno’ ne pomeni v svoji gostilni, na vrtu, družini ampak malo širše lokalno. Lokalna skupnost, se pravi za nas je lokalno sLOVEenia. Joj, Vučko! Ti res nisi nek stručko!

Ne, tukaj lokalno pomeni točno in samo to: Najprej poskrbi zase in za svoje bližnje,prijatelje, znance, ki bodo poskrbeli za…. tako se učinkovito ukrepa.

Vi pa še mrdnili niste s prstom zase in za nikogar, ob tem pa pričakujete, da bomo ljudje, ki smo zase in za stotine drugih že poskrbeli, morali celo dokazovati, a naše zaščite in postopki zares učinkujejo-žalostno.Pa ne, da vam moram posredovati celo linke neodvisnih znanstvenikov in raziskovalcev iz Amerike in drugih delov sveta, da se vi v nekaj “prepričate”?!

A so institucije, mediji, tajkuni… na naši, ozaveščeni strani? Največ, kar z vašim pristopom in razmišljanjem pridobite, je kak kontraproduktivni shod , kjer se vam bo vaš “dragi” minister smejal v glavo izza zavese…

Čas je za modro ukrepanje, ne za žalitve. Ukrepajte!

LP

Miran Vučko

Miran pravi: “Ne, tukaj lokalno pomeni točno in samo to: Najprej poskrbi zase in za svoje bližnje,prijatelje, znance, ki bodo poskrbeli za…. tako se učinkovito ukrepa.”

Se strinjam!!! Tako je začela delovat siciljanska mafija in bila zelo uspešna. Ker državni organi niso poslušali ljudi, so se ljudje sami organizirali. Se strinjam, da je treba poskrbet najprej zase in to zavest širiti na znance, sorodstvo in prijatelje, oni pa naprej…. Ko bo masa ljudi razmišljala v eko smeri, jo bo težje popeštat.

Odgovor za Tati: Na višjem nivoju je treba ljudi prepričat, peticije ne bodo pomagale. Včeraj sem govorila z županom naše občine. Žal ga nisem mogla prepričat, kako je pridelava hrane doma pomembna za zdravje. Pravi, da z drugimi stvarmi vnesemo toliko strupov v telo, da je pridelovanje hrane doma itak brez učinka na zdravje. Župan, ki tako razmišlja, ne bo podprl lokalne pridelave hrane, četudi napišete 100 strani dolgo peticijo. Taisti župan tudi ni podpisal dokumenta, da občina ne podpira pridelovanje GSO (pobuda Inštituta za trajnostni razvoj). In tako gre vse po vrsti v napačno smer.

Za pravilno ukrepanje je v prvi vrsti pomembno poznavanje piramidalnega sistema, v primežu katerega vsi živimo. Župan( na našo žalost) ni v prvi vrsti odgovoren krajanom, ampak svoji politični stranki. To velja tudi za vse strukture do državnega zbora. Ministri so odgovorni predsedniku… vsi skupaj “lezejo v rit in se udinjajo” Evropskim institucijam in parlamentu, tam pa vsi koketirajo in se podrejajo Natu in svetovnim organizacijam, ki pa se ve, da so po večini skorumpirane ali pa so orodja v rokah bogatih posameznikov in mafijskih združb, ki delujejo iz ozadja(sive eminence).

Država je aparat za prisilo, a ni? In to svojo funkcijo tudi opravlja, zmeraj na meji med demokracijo in diktaturo, ki pa je lahko trda ali pa ohlapna.

Toliko v razmislek vsem, da ne prihajate v svojem življenju v položaj nemočnih naivnežev in čudakov.

LP

Miran Vučko

Če ste včeraj ponoči opazovali nebo, ste lahko lepo razločili bliskanje in grmenje, ki je produkt naravnega procesa.

Vmes pa…..
bliskalo se je čez celotno nebo, brez grmenja, Kaj je bilo to?

Za vse tiste, ki še ne veste: medssebojno delovanje kemikalij iz Chemtrailov.Vmesni proces pri umetnem ohlajevanju Zemlje, katerega stranski produkt je ozon.

LP

Miran Vučko

Tudi danes se odvija elektrokemična reakcija tako, da bo prišlo do nagle ohladitve.

Upam, da ste storili vse, kar je možno, za dvig svojega imunskega sistema.

LP

Miran Vučko

ob 21 uri se je jasno videlo počrtano nebo, osvetljeno od lune, nad celjsko kotlino proti zasavju,
verjetno se vremenarji res niso zmotili, da se bo ohladilo

samo nekaj malega mam za rečt

VI KI MISLITE DA SO TOTI D…. NEVARNI STE VSIIIIII KR…NI
POUN K…R VAS ŽE MAM Z TOTIM S…JEM KAMM POGLEDAM EN BE..K NA STENO NASPREJA NAPISE O TOTEM SR…U

mogoče so res nevarni al pa samo paniko zganjate v bilo kakem primeru mi je čistooooo vseeno
IDITE RAJSI KAJ KORISTNEGA DELAT KO PA DA V ZRAK GLEDATE PA SI BEDARIJE DOMIŠLATE

BU…E JEDNE!!!

Tukaj imamo tipičen primer nekoga, ki ga moti boleča resnica, pa si je noče ali pa ne more priznati. Zato pa vse svoje napetosti, frustracije in nezadovoljstva stresa na tiste moteče tarče, ki jih je izbral za svoj objekt “praznjenja” negativne energije….Tokrat smo to mi. Razumem ga, saj je kruto resnico o zločinskih namerah pokvarjenih bogatašev, ki stojijo tudi za Chemtraili, težko sprejeti in dojeti. Toliko težje zato, ker v časopisih, TV in po radiju o tem molčijo. Prav ta molk in prikrivanje sta vzrok, da ljudje s sprayi obveščajo tiste, ki o globalnih zločinih ničesar ne vedo- hvala Bogu!

Če bi ta isti človek imel srečno otroštvo,zadovoljno življenje v izobilju in svetlo prihodnost, do njegovih izpadov sploh ne bi prišlo.
Tako pa ima v svoji podzavesti vsajene destruktivne negativne programe in vzorce, ki povzročajo njegovo sovražnost, tudi do nas.
Upam in želim mu, da mu je sedaj, ko je izlil na papir tisto, kar ga je težilo, vsaj malo lažje pri duši…

Vem, da sem v njegovih očeh in v očeh njemu podobnih budalo. Zakaj? Danes je pri nas razglašen za budalo vsak, ki slepim odpira oči in jih opozarja na usodne stvari.Toda, raje sem budalo, kot pa egoistični cinik, ki skrbi le za svojo rit !!!

LP

Miran Vučko

Vsako obdobje je imelo svojo paranojo.
V prazgodovini so se bali duhov. V antiki so prišli (zli) bogovi. Zadnjih dvatisoč let so ljudi strašili s hudičem.

ŽIVELO 21. STOLETJE (!) – prišel je novi mesija David Icke in njegovi apostoli. Mogoče pa je on samo Janez Krstnik in novega Mesijo še čakamo.
Strašijo nas z globalno zaroto, AIDSom iz laboratorija, Bin Laden nič ni kriv, je pa Sars, ptičja gripa, chemtrails, sedaj je to cepljenje proti prašičji gripi H1N1.
Dajte no, ljudje, odpret oči. Kaj je najboljši motivator za karkoli, kar počnete, kupujete itd. ?

STRAH !

Kako GSO spremenjena hrana morda vpliva na nas, pa Mobitelovi oddajniki in telefoni, daljnovodi, mikrovalovke, hrano bodo odslej namenoma zastrupljali (!?), zdaj naj bi letala spuščala bog-vedi-kaj … Da se morate cepiti, pravijo eni, da je cepivo namenjeno pobijanju ljudi, strašijo drugi. Paranoiki brez primere …
Zraven pa vam (brez skrbi) ti dušebrižniku ponujajo nekaj, kar so sami proizvedli, pa naj bodo to morske alge po nesramni ceni ali pa spet drugi (nesramnost od nesramnosti) vodo, razredčeno z vodo, imenovano Homeopatija. Ste že čuli za Placebo?
Pa razno razne naravne pripravke, ki verjetno res ne škodijo, haska pa tudi ne bo … Bo pa drago kupljena pamet.

Pravilo: ko vam nekdo nekaj ponuja, preverite njegov motiv, tudi če se prodaja za odrešenika. Drži 99%, za preostali procent pa verjetno niste uspeli pridobiti dovolj informacij. Dopuščam pa možnost, da je nekdo zaveden in zagovarja nekaj (npr. chemtrails-e), brez da bi razumel ozadje: strašenje.

Strah je motivator, da boste počeli točno to, kar vam novi guruji, “borci za vaše zdravje in dobro” ponujajo … Ker duhovniki niso več moralne avtoritete, ki bi jim ljudje zaupali, izpraznjeno mesto hitro zapolnijo drugi.

Ja, dosti svinjarije zmečemo v zrak, zemljo in vodo, dosti dosti preveč. Se vsi strinjamo.
Ampak kar teorija zarote …
Razmišljajte s svojo glavo.

> Toda, raje sem budalo, kot pa egoistični cinik, ki skrbi le za svojo rit !!!
Vsakomur njegovo. Prepričanih ni mogoče prepričati.

Nihče vam ne brani, da tako razmišljate.

LP

LP

Miran Vučko

Kot ste že opazili, se tu pa tam tudi na tem forumu pojavi kak provokator ali človek, ki odkrito sovraži svobodo izražanja, delovanja, ozaveščanja ipd. Izprazni na papir materiala za post-dva in izgine….

Take ljudi je potrebno najprej : razumeti.

Osebno jih. So le produkt vseh dejavnikov, ki so in še vplivajo na njih, da so taki. V nasprotnem bi bili bolj svetli, ljubeči, razumevajoči, nenapadalni, kulturni itd.

Ker se ne mislim spuščati na nizek nivo, jim ne bom več odgovarjal na njihove prispevke.

Pošten človek se “najde” v kateremkoli od forumov , se registrira in ob tem plača članarino, ter konstruktivno soustvarja forum z vsemi soudeleženimi. Neregistriran uporabnik lahko kadarkoli zastavi na forumu vprašanja in na dane odgovore na kulturen način napiše svoje mnenje in pripombe.

Javnost lahko kadarkoli prebere vse naše poste- ne skrivamo jih.

Vsi registrirani uporabniki nastopamo na forumu voluntersko, se pa predstavljamo “neprikrito”, vsak ima dostop do nas,lahko tudi preko zasebnega sporočila. Smo tudi in predvsem odgovorni za vsako napisano besedo.

Vsi tisti pa, ki smo jim moteči, imajo v sebi vzorce in programe, ki njih same delajo nesrečne, nezadovoljne, agresivne in napadalne. Na žalost.

Na srečo nismo mi krivi, da so taki.

O njihovih sodbah pa Prešernova: Le čevlje sodi naj…..

LP

Miran Vučko

Dosti norosti je tu napisanih. Ni teorije-resnica je. Sem vidla dosti krst na Yu tubeu! Sem prebrala dosti na kompjuteru, pa mejle dobila. Pa gor v nebo gledam pa se še spominjam, kako je bilo zdaj je pa vsrano pa za avijoni se dolge črte strupov vlečejo! Ne mene meti za noro!!!
Meni še oči ne lažejo sinko! Pa politikom ne verji.Nišče nikomu tu ne vlada pa ne laže tam pa vsi.Nemaš ti svoje pameti, sinko ti tak misliš kak bi oni ki so svet v drek propelali hteli!
to si o prepričenih napisal velko norost, pa Mirana nisi obče razumu! Nemaš pameti sinko.

Tudi tukaj sem vse prebrala.

Avtor nespodobnega in žaljivega posta piše o strahu- z velikimi črkami. Pa mi naj odgovori, katera institucija vključno s cerkvijo ,ne vlada s strahom, grožnjami, ustrahovanji in kaznovanjem?

Naj se neha smešiti pred svetom in naj take poste piše v svoj priljubljeni časopis: tam take strvari berejo tisti, ki so predmet manipulacij. Icke je zakon!

Tukaj na tem forumu nihče nikogar ne straši! Pametnejšega pisanja in obveščanja v Sloveniji še nisem zasledila nikjer in to priznam. Če je pa avtor nizkotnega članka prestrašen zaradi resnicoljubnosti avtorjev člankov na tem forumu, je pa z njegovo psiho nekaj hudo narobe…

Naj si raje pogleda dokaze na netu:Ameriški patent chemtrailovega spreja iz leta 1992, krste v Georgii, pripravljena koncentracijska taborišča po vsej Ameriki, kompozicije vlakov “smrti”, poročila USWGO,množico posnetkov chemtrailov, invalidne in bolne ljudi od “cepiv”, avtistične otroke,bolne zaradi cepiva Thiomersal, afero množice raznih sindromov pri vojakih zalivske vojne,prav tako zaradi Thiomersala, obolele za AIDSOM, ki so se okužili od otrok z levkemijo, ki so dokazano dobili virus HIV s cepivom, retardirane mlade punce od cepiva proti virusu HPV …………….dokazov je preveč, da bi mi bili naivni !

Naj vsak pogleda, kako so se gibale cene in vrednosti delnic posameznih bogatih kriminalcev v umetno povzročenih epidemijah, pandemijah, krizah…..tam lahko vsak najde resnico in pravi odgovor!

Naj se avtor članka raje vpraša, zakaj mediji vse to in še mnogo tega tajijo?

Strah nas je lahko le gnusnega početja svetovnih organizacij, vključno z Natom, ki na konspirativen način počenjajo zločine , da lahko pri tem zločinci služijo mastne denarce na račun revežev!!! NEW ORDER omenjajo vsi sprijeni politiki, ki vodijo svetovno politiko.ILLUMINATI… Zločini proti človeštvu, naravi, enakosti, enakopravnosti, svobodi izbire: nas je TEGA več kot utemeljeno strah!!!

Kakšen svet bomo zapustili našim otrokom?

Benjamina

Živjo!

Kar nekaj časa že spremljam chemtrailse, obveščam druge o tej svinjariji,… Ravno danes pa je bilo nebo nad našim mestom spet polno prekrižanih črt in priznam, da sem majčkeno podvomila o chemtrailsih. Le zakaj bi letali danes, ko je temperatura le 11 stopinj. Zakaj bi v tem letnem času hladili ozračje? Mogoče kdo pozna odgovor?

Lp

Hello!

Vse vas prisrčno pozdravljam in vam resnično želim, da nadaljujete s tem forumom, saj na drugih forumih samo filozofirajo in ustvarjajo dva nasprotujoča si tabora, se prepričujejo in mlatijo prazno slamo. Na tem forumu je resnica jasna, kratka, jedrnata in predstavljena tako, da človek nima v kaj dvomiti.

Ukvarjam se z jogo, meditacijo, duhovnostjo, ekologijo in z vsem, za kar je vredno darovati svoj dragoceni čas. Ker veliko delam na sebi in vzpostavljam kontakt z BOŽANSKIM preko svojega duhovnega vodnika, imam odgovor tudi na zastavljeno vprašanje.

Chemtrailse “črne sile” tudi v tem letnem času uporabljajo predvsem zato, da preprečijo ali upočasnijo dvig zavesti vsega človeštva. V kolikor namreč uspejo nad našimi glavami narediti preprogo strupa, mi ne moremo več imeti kontakta in komunicirati s kozmično inteligenco!!!

Naj se sliši še tako noro, je to res! Včeraj nikakor nisem uspela vzpostaviti komunikacije in sem šele s pomočjo globoke meditacije dobila odgovor: vse moje napore so “razpršila” ogledala: drobni aluminijev prah, ki je v debelem sloju prekrival nebo nad Ljubljano.

Ni mi treba verjeti, naj si vsak misli, kar si hoče.

Ljubim vas vse, še posebej Aleša in Mirana!

HAHAH vi ste nori

………….. je izjavila slepa riba na kameli,ko je zašla v puščavo.

Kdor sodi, mu bo sojeno….

benjamina, pusti no ljudem da povejo svoje mnenje

Brez užaljenosti, prosim.
Saj razumem vzroke za tako mnenje, in nisem nastrojena proti nikomur.
To, da sem za mnogo ljudi nora, si pa počasi pričenjam šteti v čast.
Namesto belih miši ,vidim bele avijone z rdeče pobarvanimi repi- za seboj puščajo dolge, dolge repe. Imam zelo , zelo zmogljiv daljnogled in jih vidim jasno. Mnogi, premnogi o tem nočejo ničesar slišati, niti vedeti. Za take sem pač nora. Pa naj imajo svoje mnenje…

New Report

Close