Prekleti chemtrails – Maribor!!
MB-čani, poglejte v nebo, celo prepredeno s temi črtami iz letal… :((((
Pa naj še kdo reče, da tako pač letala potujejo…
že celo jutro tukaj delajo mreže po nebu, letijo sem in tja, sem pozaprla vsa okna… ni čudno, da imajo ljudje vse več glavobolov in raznih vnetij oči, dihal itd…
Aja, gledam pa s Studenc, a najbrž se tudi od drugod vidi…
Se strinjam, to je čisto nekaj drugega kot pa nekoč, ko so letala puščala tiste navadne tanke repke, ki so takoj izginili…
A eni očitno ne vidijo razlik:)) ali pa nočejo videt…
tu gre ponavadi za celotne mreže, prepredene križem kražem, debele sledi, in ne izginejo po par ur, se prav vidi, da gre za umetno tvorbo in daleč od tega, da bi bil zgolj kondenz!!!
:))))
Mene spominjate na tiste, ki so klicali hudiča, ko so videli prvi vlak peljat po železnici.
Malo si poglejte, kako goste so letalske poti nad Slovenijo. Definitivno izpusti, ki jih komercialna letala izpuščajo nad nami niso mačji kašelj in onesnažujejo okolje. Nobena država pa nima toliko denarja, da bi financirala neko obskurno zastrupljanje ozračja po celem svetu. A veste koliko stane ura letenja???
Naši avioni so pletenke
kolodvorska – letališče
servis pa Pohorski dvor
za kamikaze
nadine, a se ti zdi, da bi komercialna letala letala gor in dol v obliki križanke??? Čemu le??[/quote]
kaj ti vidiš, da so ta letala dejansko letala v obliki križanke?
Evo, takrat, ko si objavila ta post sem pogledal skozi okno in dejansko videla par vodoravnih sledi letal.
V tem trenutku na tistem mestu ni popolnoma ničesar, samo modro nebo.
nadine, a se ti zdi, da bi komercialna letala letala gor in dol v obliki križanke??? Čemu le??[/quote]
kaj ti vidiš, da so ta letala dejansko letala v obliki križanke?
Evo, takrat, ko si objavila ta post sem pogledal skozi okno in dejansko videla par vodoravnih sledi letal.
V tem trenutku na tistem mestu ni popolnoma ničesar, samo modro nebo.[/quote]
No, tu od koder jaz gledam, letajo že cel dopolddan in res, v obliki križanke, in niti približno ne izginejo takoj…
Hočem samo reči, da to ni normalo in je očitno res nekaj na teh chemtrailih… ker ni nobenega smisla, da bi ves dopoldan letala po istem mestu gor in dol, križem kražem…
Tudi, če je vse to res, ne moremo nič narediti…nimamo vpliva na to….sicer sem tudi sama že nakajkrat videla te sledi, ki jih puščajo letala…samo kaj pa naj…od stresa, če se sedaj začnem še s tem obremnjevati, poleg vsega (nezdrava hrana, dodatki, konzervansi, sevanje mobitelov, elektromagnetno sevanje, pesticidi, čistila, onesnažena voda, zrak,…)…pol mi bo pa stres še dodatno škodil in bom dobila čir na želodcu
sicer pa se chemtrails dogaja že 10 let…samo prej se to ni vedelo…pa nisem za to, da ne bo pomote…čeprav se pa po drugi strani čedalje močnejšega sonca tudi bojim….moč sonca je čisto drugačna kot pred leti in še po 17 uri zna žgati
imamo pa pri nas trenutno modro nebo z belimi oblaki ali meglicami…ne znam pa razločiti kdaj je oblačnost posledica tega in kdaj je naravna…saj oblačnost verjetno je tudi naravna, saj obstaja že od nekdaj
glede sonca pa je tako, da samo po sebi sploh ni tako “kancerogeno”, kot so še do nedavnega mislili, to so tudi zdravniki priznali – ugotovili so namreč, da je veliko več kožnega raka bilo pri tistih, ki so uporabljali zelo visoke faktorje (v tistih je največ kemije, ki očtino v stiku z UV
žarki ne reagira nič kaj prijazno…), če pa si na soncu po pameti, ko je najmočnejše, pač bolj v senci, sicer pa s kako majčko, klobučkom… pa ni nobenega problema.
tako da hvala lepa, nam tile kriminalci ne rabijo “ščitit” ozonskega plašča s temi kemičnimi strupi, saj gre za zelo strupene aluminijeve spojine, ki so, verjemi, mnogo nevarnejše od nedolžnega sonca… od sonca se nanzadnje lahko umakneš, vsaj z neposrednjega, tile strupi so pa kar v zraku, tako da kmalu še oken ne bomo mogli več odpret…
Ja, saj tudi jaz razumem, da nič ne pomaga sekiranje, ampak nisem tak človek, da bi mi bilo kar vseeno, kaj delajo z nami – zakaj nenazadnje nimamo mi nobene bsede o tem, kako lahko to sploh dovoljuje Slovenija, ob vseh informacijah, ki so o CT že dolgo v javnosti… dokler smo ljudje ovce in se ne zganemo, po principu “ah, saj tko in tko ne mormo nič”, se res nič ne bo premaknilo in nas bodo še naprej veselo zastrupljali in šteli, koliko novih rakov nastane vsako leto zaradi tega… družine bodo pa izgubljale mamice, otroke, očete…
Slovenijo letno preleti 140.000 letal.
Že samo Koroško preleti vsak dan 283 letal: http://www.bajta.si/osrednje-novice/283-letal-nad-koroko
Slovenijo letno preleti 140.000 letal.
Že samo Koroško preleti vsak dan 283 letal: http://www.bajta.si/osrednje-novice/283-letal-nad-koroko%5B/quote%5D
Libeliška gora je navigacijska točka? Kul :)))
Jaz sem že velikokrat premišljevala, da bi okoljskemu ministru poslala po internetu vprašanje kaj je to in kdo in s kakšno konvencijo je Slovenija dovolila, da se to dogaja nad nami. Menda to izvajajo ameriška vojaška letala iz letalske baze v Italiji. V Ameriki tega ne delajo, delajo pa na veliko nad Balkanom, Bosno, Srbijo. Kdo in kdaj in kako jim je to dovolil in kdo jim odobri prelet našega zračnega prostora in s kakšnim razlogom….
Tudi jaz sem že videla kako se te črte čez veliko časa spremenijo v mavrične bronasto zelene, modre meglice….to je aluminij…aluminij pa je karcenogen…
Američani delajo poskuse nad nami, proti globalnem segrevanju, kako se bo obneslo, koliko ljudi bo umrlo, koliko je raka, itd, itd……….poskus “in vivo”!!