prekinjeno razstrupljanje po amalgamih
Pozdravljeni g. Golenhofen,
lani sem si odstranila večje število amalgamov (pri zasebniku, na varen način), pred, vmes in po odstranitvi sem se razstrupljala z klorelo, po protokolu. Po odstranitvi zadnjega amalgama sem po nekaj tednih začela z čemaževo tinkturo (hrati z uživanjem klorele, seveda), ki sem jo nameravala uživati nekaj mesecev in na to nadaljevati z koriandrovo tinkturo. Problem je sledeč: med uživanjem čemaževe tinkture in klorele sem večkrat zbolela (razstrupljanje je potekalo pozimi), tako da sem morala uživanje čemaževe tinkture večkrat prekiniti…po 3 mesecih sem bila tako izčrpana (tinkturo sem z algami jedla 3 mesece v prekinitvah), da do naslednje stopnje-koriandrove tinkture sploh nisem prišla. Spomladi (torej 2 meseca po končani čemaževi tinkturi) sem preverila vitamine-D vitamin je bil katastrofalno nizek (ostali vitamini in minerali so bili OK) ter encima trebušne slinavke rahlo povišana….zato se mi ni zdelo smiselno da nadaljujem še z težjim razstrupljanjem z koriandrovo tinkturo. Zanima me, kdaj naj se zopet lotim razstrupljanj, če sploh naj nadaljujem, ali bi bilo potrebno preveriti limfo, preden začnem ponovno z razstupljanjem, kolikšno vlogo ima pomembnost D vitamina pri razstrupljanju (naj ne nadaljujem dokler ga ne bo dovolj?). So bili povišani encimi trebušne slinavke znak prehudega razstrupljanja? Kakšne posledice lahko ima, če z razstrupljanjem ostanem “nekje ne sredini” in zadnje stopnje razstrupljanja- koriandrove tinkture ne izvedem nikoli. Hvala za odgovore!
Spoštovana!
Glede na to, da ste imeli večje število zalivk, vam predlagam, da preverite prisotnost kovin v laboratoriju (gre za test prek urina – za več informacij poklicite v ordinacijo). Na ta način bo tudi jasno, koliko intenzivno in na kakšen način, bi bilo potrebno še izvajati razstrupljanje.
Vse dobro!