Najdi forum

Pozdravljeni, potrebujem vaš nasvet 😉

Pred 4 leti sem na spletu spoznala moškega, ki se je ločeval od žene. Tudi jaz se ne razumem s partnerjem in sem se čustveno navezala na tega moškega. On je star 45, jaz sem 3 leta starejša. Oba imava otroke. Problem je v tem, ker sem jaz iskala moškega za resno zvezo, on pa ljubico. Ko je bil moj partner v tujini, sva se par krat dobila pri meni, pri njemu pa ni mogoče, ker živi v družinski hiši.

Meni je neprijetno hoditi po hotelih na “popoldanski počitek” in sem želela, da najameva sobo za celo noč. On pa je raje najel sobo za nekaj ur in se skrivnostno muzal… Ker sva se čustveno zapletla, si želiva biti skupaj več časa, vendar ne moreva, ker morava skrbeti še za vsak svojega otroka. On dokler ne konča razprave na sodišču, ne želi da se razve, da obstajam. Tudi jaz o tem ne razlagam, dokler se ne preselim v stanovanje, ki sem ga kupila. Pred 5 meseci me je udarilo kot strela iz jasnega neba. Dogovarjala sva se, kje bi se dobila in sem morala “randi” odpovedati, ker mi je otrok zbolel. Od njega sem dobila sporočilo, da nisem resna, da iščem izgovore itd.

Bil je jezen name in mi napisal, da sem nezanesljiva oseba in da prekinja odnos z mano, saj sem zanič ljubica in da v vseh 4 letih najine zveze nisva niti 10 krat seksala. Saj res nisva imela niti priložnosti niti prostora, ki bi ga po mojem mnjenju on moral najti. Prekinila sva stike za 4 mesece. Na dopustu sem si rekla, da je to neodgovorno obnašanje odrasle osebe in ga poklicala, da se odnos med dvema odraslima osebama ne more prekiniti na podlagi odločitve ene osebe in da se dobiva in pogovoriva. Vem, da je razočaran nad mano, ker mi v vezi več pomeni sobivanje in spoštljiv partnerski odnos, njemu pa je sex s partnerko na 1. mestu. Imam ga rada in nočem ga izgubiti, saj je res zanesljiv, razumevajoč, vedno pripravljen pomagati bolj, kot si sploh kdo lahko predstavlja. Jaz pa nisem tipična zjamrana blodinka in sem navajena vse postoriti sama. Zaradi tega postane užaljen, kot da ga ne potrebujem in ga ne cenim dovolj. Tako najina zveza nikamor ne napreduje, ker čakava, da bodo otroci starejši in bova lažje izpeljala najine želje in imela več časa za intimne odnose. Med tem pa se najin odnos hladi, sploh ko mi napiše, naj si najdem boljšega in bogatejšega moškega kot je on. Zgubil je vso dobro voljo, saj že 4 leta bije bitko za skrbništvo na sodišču, ker otrok noče iti k njegovi bivši oz. mami, ki živi pri drugemu partnerju. Kako najti pravo rešitev, če ni vse odvisno od mene?

V razmislek stvari, ki si jih sama naštela:

– prekinil je odnos, ker si zanič ljubica (pri čemer ti želiš biti partnerka),

– užaljen, kadar stvari postoriš sama,

– čaka, da bodo otroci starejši,

– piše, da si najdi boljšega.

Vse našteto resnično šteješ kot lastnosti zanesljivega in razumevajočega moškega?  Menim, da ti je resnično dober nasvet dal že sam – najdi si boljšega.

Joj v kak odnos si se ti zapletla ,pravzaprav ti je lepo povedal sam “najdi si boljšega” kaj naj ti napišem? Rep je dal med noge ,vprašanje je tudi kakšno ima v resnici ozadje ? Imam občutek,da ti je prikril veliko stvari in zdaj ne ve kako bi se rešil iz te zagate zdaj,ko gre zares .Napravi sebi uslugo in prekini to ,ker te bo samo glava bolela in psiha bo trpela tega pa ti ni treba.Uredi si svoje življenje in daj priložnost nekomu,ki ima te stvari urejene ,ne nakoplji si za vrat še problemov z njegovim otrokom ,ker to niso enostavne stvari .Če tudi si zdaj prizadeta in se počutiš izdano ali izigrano ,je bolje tako kot pa insistirat na takem odnosu ,ki je poln laži ter zavajanj predvsem iz njegove strani .

New Report

Close