Najdi forum

Vprašanje za punce!
Hodim s punco, za katero vem, da je bila dolgo s tipom, za katerega pravijo, da ima res velik penis ( krepko čez 20 cm ). Zaradi tega sem že dobil kompleks manjvrednosti ( mojih 15,5 cm ) in ne verjamem punci, da v seksu resnično uživa z mano kot mi pravi. Kakšne so vaše izkušnje ?

Hehe, Jan, najbrž mu tudi teh njegovih dobrih 20 cm ni pomagalo, da bi bila se vedno z njim!
Ker ce bi bilo samo teh 20 cm tako pomembnih, bi bila danes se vedno z njim, se ne strinjas?!
Poleg tega pa je pomembno tudi znanje in ostali talenti (položaji, gibčnost, sposobnosti itd.)… Predvsem pa je pomembno, da se imata dva človeka res rada, ker le-tako lahko resnično uživata v medsebojnem izkazovanju ljubezni.

Zato naj te to ne muci prevec, ker si pac boljsi na vseh ostalih podrocjih, kjer njen prejsnji ocitno ni bil dovolj.
Vendar pa nikakor ne tega kompleksa in frustracije pokazati punci, ker te bo cez cas tudi ona zacela tako tretirati.
Cimprej se zavedaj vsega tega, kar sem napisal in ce se ze ne mores osamozavestiti, se vsaj delaj samozavestnega, ker ljudje bodo gledali nate, samo tako kot se jim ti prikazes…

Pa cao!

Seks ni samo penetracija, se pravi, za seks ne rabiš samo penisa, ampak vse živo (prsti, jezik, ustnice…).Verjemi mi, velikost je še najmanj pomembna oziroma sploh ni. Sicer pa sploh nimaš majhnega…

Sam sem imel podobne izkusnje,vendar se s tem ne obremenjujem.
Pogovoril sem se z punco in je rekla da naj se sploh ne sekiram,
saj ji to sploh ni važno,pravi da je z menoj zelo zadovoljna.

Za sto procentno ti lahko zagotovim, da je to res, kar pravi tvoja punca.

Nič se ne sekiraj!!!!!!

He ne se sekirat kva pa nej jst delam z bogih 11cm?folk resno kva nej nardim?

hvala za odgovor

Naredi kar je v tvoji moči. Potrudi se malo z nežnostjo, jezičkom in prstki. In če boš dober, te tvoja dama ne bo htela zamenjati za nič na svetu.

Tudi moj fant nima daljšega od 11-ih cm, bivši pa ga je imel 19 cm, pa sem tudi z sedanjim zadovoljna. Ni vse v centimetrih “shorty”!!! Naj ti povem, da so vsi moji partnerji imeli izredno velike penise, ampak mislim ostat s tem (sedanjim), ki ima najmanjšega. Vedno sem mislila, da je nemogoče seksat z moškim, ki ni bog ve kaj v cm, pa je še boljše, res so bile na začetku težave, ker nisem kaj dosti čutila, saj sem bila navajena na gorile po katerih me je še dan po tem vse bolelo. Sedaj imam svojega mačota najrajši in ga ne menjam za noben denar in noben dodaten cm. NE SEKIRAJ SE! VSE PUNCE VEMO, DA NISO VSE CENTIMETRI!!!!!!

Jan!

Jože

hvala vsem za odgovor, bom videl ce se bo po prvem odnosom med nama kaj spremenilo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close