Lepo pozdravljeni,
vedno bolj me obremenjuje izgled mojega nosu (široka/debela in malček podaljšana konica nosu + rahla izboklina na levi strani kostnega dela nosu).
Na to temo sem kar nekaj prebrala ne netu, si ogledala fotografije poteka operacije… Zanima me ali je mogoče, če se pri vas oglasim na pregled, dobiti na vpogled slike v smislu pred in po korekciji nosu?
Vem, da dobrega rezultata najverjetneje ne morete zagotoviti, bi pa slike bile dobra referenca. Glede na to kar sem videla do sedaj, je lahko rezultat krasen, kdaj pa tudi katastrofalen…
Lp,
Kai
Živijo
Prvo vas moram videti nato se bi pogovorila o vaših željah in o mojih zmožnostih. Nos seveda lahko tudi slikava in se na fotografiji ( standardni posnetki iz večih strani) dogovoriva o načinu korekcije.
Za pregled naše fotodokumentacije bi se morala dogovoriti posebaj saj imamo več sto tisoč diapozitivov in jih je potrebno prvo izbrati…
Kar se tiče dobre rezultata: pravzaprav ga do neke mere moram zagotoviti saj sicer tega nebi delal. Res pa je, da ni 100% predvidljivosti , še posebaj kadar imamo opravka z načim tako zapletenim in enkratnim kot je človeško telo.
Pred odločitvijo o posegu si morava oba biti čimbolj na jasnim o tem kaj si želite in kaj lahko storimo. Če se tu ujamemo in dosežemo potrebno stopnjo zaupanja potem je zelo verjetno , da boste po posegu zadovoljni.
Prilagam še povezavo do kratke spletne info o korekciji nosu:
Lep pozdrav
Aleš
Pozdravljeni
Bolje se je telefonično naročiti boste verjeteno manj čakali.
Če kar pridete dobite številko in čaktate med prvimi pregledi. Če ste naročeni vas skušamo pregledati ob naročeni uri.
POkličite katerikoli delavnik med 13 in 15 uro na 01 522 4913 s pripombo za Leskovška pa dobite svoj termin. ( bolje da se naročite bolj proti večeru).
Lep pozdrav in nasvidenje
Aleš