Najdi forum

PREHRANSKA DOPOLNILA -krom

Pozdravljeni,

mene pa zanima, če kdo ve zakaj je potreben krom, jaz sem slišala da je za presnovo OH, – kakšni so njegovi učinki, za kaj je dober. Ali kdo pozna, kje se da kupiti tablete kroma.

LP
tina

le zakaj?? če se normalno, pestro prehranjuješ, ne rabiš nobenih dodatkov. raje denar porabi za kaj dobrega, za kaj, kar imaš rada (in veš, da je zdravo), si boš veliko bolj koristila, pa še uživala boš ob dobri hrani!! te tabletke so samo polnjenje žepov izdelovalcem, koristijo pa samo psihološko… potrošništvo pač zmeraj najde nove finte, da nam izvabi denar…
če pa kljub temu vztrajaš, jih verjetno dobiš v lekarni, kaki lekarni z domačimi (hm…) zdravili, pa v DM imajo tega tudi na tone… ni problem zapravit prigarani denar!

Le kaj te briga Tinin denar. Hm, se mi zdi, da tudi tebi primanjkuje kakšen vitamin, da te ne bi tako skrbela tuja potrošnja.

Ja, prav si slišala. Če pa kaj telovadiš, pa tudi L-karnitin. Dobiš v DM in drogerije Tuš. Notri je listek z deklaracijo. Veliko uspeha!

kaj pa tebe briga, kaj jaz komu napišem. odzarkni!

zdi se mi, da je dr kersnik na forumu družinski zdravnik enkrat odgovarjal na vprašanje o kromu

drugače pa v knjigi jem, torej hujšam, piše kdaj so katere tablete oz. učinkovine koristne in koliko je to dolgoročno uspešno in koliko škodljivo

Hvala vam za vašo pomoč in odgovore!!

Lep deževen dan:)

tina

samo v google.com,lahko drug iskalnik,bi vtipkala besedico’krom’ et voila

!:))tINA napisal:

> Pozdravljeni,
>
> mene pa zanima, če kdo ve zakaj je potreben krom, jaz sem
> slišala da je za presnovo OH, – kakšni so njegovi učinki, za
> kaj je dober. Ali kdo pozna, kje se da kupiti tablete kroma.
>
> LP
> tina
>

Zadovoljen dan želim!

New Report

Close