prehranska dopolnila in anksioznost
Pozdravljeni,
Dnevno se v službi srečujem z veliko stresa. Prestala sem par “zdravstvenih težav ali raje preizkušenj”. V začetku leta sem imela tudi diagnozo izgorelost…. Pojavile so se mi anksiozne motnje, ki me dodatno obremenjujejo. Začela sem piti kapsule aschwgande (ne vem kako se pravilno napiše) od Sensilaba. Vendar bistvenega napredka ni. Brala sem o dopolnilu maci, vendar je bilo tudi navedeno, da v kolikor so težave z jajčniki, da se živila raje ne uživa. Jaz imam močne ovulacije in večkrat sem že imela ciste. Brala sem tudi o astragalusu. Rada bi vas vprašala za mnenje o kakšnem drugem prehranskem dopolnilu, ki bi omilil aksiozne motnje in da se ne bi počutila tako utrujeno.
Hvala za odgovor in lep pozdrav
Pozdravljeni,
hvala za vaše sporočilo.
Glede prehranskih dopolnil ne vem veliko in vam težko svetujem. Lahko pa rečem, da prehranska dopolnila ne bodo razrešila vzrok vaših težav, ki jih omenjate (stres, anksiozne motnje, izgorelost). Razreševanje in predelavo lahko opravite s psihoterapevtsko pomočjo.
Za omilitev simptomov imate na voljo zdravila – psihofarmake. Predlagam vam obisk zdravnika ali/in psihoterapevta.
Lep pozdrav,
Lep pozdrav,