Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Prehranska dopolnila Herbalife – prodam

Prehranska dopolnila Herbalife – prodam

Pozdravljeni

Prodam prehranska dopolnila Herbalife (napitki – shake, vlaknine, celični aktivatorji in čaj). Cena po dogovoru. Info na zs.

Lp

Še vedno aktualno

Lp

cena?

Tisti, ki herbalife prodaja pod ceno pomeni,da je nekje na svoji poti k uspešnemu osebnemu svetovalcu naredu nekaj hudo narobe in si s hrano napolnil garažo sedaj pa ne more prodati prehranskih izdelkov. Verjetno tudi ni kaj prida svetovalec če je videl v celotni zadevi kupe denarja in vam ne bo znal svetovati, kar pa je glavni namen herbalife (svetovalci, ki vejo kako in kaj svetovat in zakaj..)
Preberi več na www.herba4life.eu.

če imaš še kupim herbalife shake okus jagoda

Pozdravljeni. Ali še kdo od vas prodaja herbalife shake? 🙂

Niiinaaa, jaz prodajam herbalife shake okus piškotek, če te zanima. Nov, še zapakiran, kupljen mesec nazaj. Info: [email protected] Lp 🙂

Če kdo želi shujšati po programu Herbalifa naj pusti št.GA POKLIČEM

lp Zadovoljna.sem

Pozdravljeni,

tudi jaz prodam HL izdelke. Vsi so že odprti, vendar mi jih je še veliko ostalo. Prodam za simbolično ceno. Jih kdo potrebuje?

lp

Megy
041953033

Lep pozdrav!

Sva mlad par, ki se ukvarja s Herbalifom. Pa ne zato, ker bi naju nekdo v to prepričal, ampak zato, ker sva preizkusila spremembe na lastni koži. Pri punci se je poznalo pri izgubi teže, centimetrov, lasje ji skoraj nič večne izpadajo, najbolj pomembno pa je bilo, da se ji ne lušta več sladkarij.

Vsako jutro sva se ukvarjala, kaj bi jedla za zajtrk, odkar pijeva herbalife, pa teh težav več nimava. Zajtrk in večerjo zamenjava za hranljiv napitek, ki naju nasiti in napolni z energijo.

Tudi jaz sem opazil takojšnje spremembe, ker sem imel pri 23 letih ogromno težav, kot so boleča ušesa, vsakodnevno pekoče oči, boleče kosti, močna utrujenost in neprestano boleče mišice, kot da bi cele dneve fizično delal in se nikoli spočil. Odkar pijem herbalife, so se težave zmanjšale za 90%, zato sem mu ZELO hvaležen. Najpomembnejše pa je, da so se zmanjšali glavoboli in suha koža na rokah je izginila. Pijem ga pa predvsem zato, ker mi da vse hranilne sestavine in dobro počutje, ne pijem pa ga zaradi hujšanja.

Ker sva opazila, da so izdelki res kakovostni in dajejo takojšnje rezultate, sva se odločila tudi za prodajo. In ponovno ne zaradi bajnih zaslužkov, ampak zato, da nekomu, ki več nima volje do življenja in ima ogromno težav, bodisi starejši ali mlajši, ponudiva ta izdelek, ki mu bo vrnil voljo do življenja.

Če imate tudi vi kakšne podobne težave, se lahko obrenete na naju in z veseljem vam bova pomagala.
Opravljava tudi analize telesa z meritveno tehnico, ki vam natančno določi, kakšno sestavo telesa imate in na čem bi morali delati, da se boste počutili kar nekaj let mlajše. Lahko vas spremljava od začetka in beležimo napredek.

To vsekakor ni kakšna promocija, ampak pripravljenost pomagati ljudem, ki si pomoči želijo. Tudi midva sva pomoč iskala zelo dolgo, pri tem porabila ogromno denarja,rezultatov pa ni bilo, niti pri zdravnikih.
Če ste med njimi, naju lahko kontaktirate na: [email protected]

Pa lep dan!

zivjo a imate se sejke herbalaif za prodat pa kolk j ecena

Zakaj pri Herbalife-u nobeden noče nič o ceni povedat?
Na eBay-u napitke prodajajo za 22funtov.

Zdravo jaz imam herbalife shake prodam po zelo ugodni ceni 25€ kontaktirajte me zainteresirani na mail [email protected]

New Report

Close