Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? prehrana – makrobiotika – Rina, Urša, Astra, Jože, Mitja in ostali javite se

prehrana – makrobiotika – Rina, Urša, Astra, Jože, Mitja in ostali javite se

Pozdravljeni

Prebrala sem nekaj vaših postov. Glede na to, da smo se v širši družini srečali z pljučnim rakom pri mladem moškem (37), ki je dobil eno kemoterapijo, po kateri mu je bilo zelo slabo, tako, da druge ni dobil, ampak so mu dali infuzijo. Operacija ni možna.

Rada bi pridobila čimveč informacij glede prehrane, dodatkov in bioenergetikov

1. Omenjate spremembo prehrane. Kaj jeste, česa ne jeste. Kakšen je vaš jedilnik npr. za en teden.

Zanima me makrobiotika. Kje kupiti ta živila (pšenico, rž…)? Kje najdem primer makrobiotičnega jedilnika?

2. Dodatki. Rina ! Koliko stane Fhes? Ker si zastopnica ali se ga kupuje pri tebi, ga lahko pošlješ po pošti, plačilo v sit ali eur? Kako se uporablja? Kaj pa Map in Vita Biosa? Kje se slednja dva kupita?

3. Bioenergetik. Koliko terapij je potrebnih, so dnevne, tedenske ali mesečne? Kolikšna je cena za terapijo?

4. Literatura. Mi lahko navedete primerno literaturo glede spremembe prehrane in ostalega.

Hvala

Spoštovana ga. Marija!

Odgovarjam vam na vašo 4. točko, torej navajam literaturo ter branje internetnih objav, kjer se med drugim natančno obravnava tudi uspešno, a prav nič čudežno zdravljenje pljučnega raka.

Priporočam vam sledeče izobraževalno gradivo:

– “Ishranom protiv raka”, Mićio Kuši u saradnji sa Aleksom Džekom, Nolit 1990, Beograd; 373 s.; ISBN 86–09–00256–X; tudi Michio Kushi u saradnji sa Alexom Jackom, Biovega, 1997, Zagreb; 461 s.; ISBN 953–6567–01–6

– “Učinkovita naravna zdravila”, Michio Kushi in Alex Jack, MK Založba, 1997, Ljubljana; 80 s.; ISBN 68–11–15041–4

– “Prirodno lečenje makrobiotikom”, M. Kuši, Nolit, (brez letnice izdaje), Beograd; 239 s.

– “Ozdravitve raka, ki so dale misliti medicini, pričevanja in viri”, ki so javno dostopni na in
ali na

Prva in druga knjiga vsebujeta tudi številne recepte!

Internetna objava vsebuje tudi vse vire, da se lahko sami prepričate o verodostojnosti mojega prevoda.

Če želite dodatna pojasnila, sem vam na voljo – javite se na moj e-naslov. ki je skrit v “ajtimu”!

Spoštovana ga. Marija!

Odgovarjam vam na vašo 4. točko, torej navajam literaturo ter branje internetnih objav, kjer se med drugim natančno obravnava tudi uspešno, a prav nič čudežno zdravljenje pljučnega raka.

Priporočam vam sledeče izobraževalno gradivo:

– “Ishranom protiv raka”, Mićio Kuši u saradnji sa Aleksom Džekom, Nolit 1990, Beograd; 373 s.; ISBN 86–09–00256–X; tudi Michio Kushi u saradnji sa Alexom Jackom, Biovega, 1997, Zagreb; 461 s.; ISBN 953–6567–01–6

– “Učinkovita naravna zdravila”, Michio Kushi in Alex Jack, MK Založba, 1997, Ljubljana; 80 s.; ISBN 68–11–15041–4

– “Prirodno lečenje makrobiotikom”, M. Kuši, Nolit, (brez letnice izdaje), Beograd; 239 s.

– “Ozdravitve raka, ki so dale misliti medicini, pričevanja in viri”, ki so javno dostopni na in
ali na

Prva in druga knjiga vsebujeta tudi številne recepte!

Internetna objava vsebuje tudi vse vire, da se lahko sami prepričate o verodostojnosti mojega prevoda.

Če želite dodatna pojasnila, sem vam na voljo – javite se na moj e-naslov, ki je skrit v “ajtimu”!

Pozdravljam vas!

Zdravo Marija ,

o Fhes si lahko ogledaš članke na naši strani
http://www.goh-slovenija.com

lahko pa ti dam tudi kak dodaten članke ki ga ni na strani , tud kak bolj strokoven . Jaz ga uživam že 2 leti (je bilo ravno 1 maja) in v tem času nimam nobenih zdravstvenih težav . Ne morem sicer dokazat da je samo od tega, vendar jaz vem da je zame to zelo dobra prevenetiva in da sem si s tem zelo okrepila imunski sistem , ki je bil pri meni sesut med drugim tudi zaradi številnih kemoterpij ki so se vlekle skozi 5 let ponovitev bolezni. Naj poudarim da ko sem začela jemati Fhes tumorji niso bili prisotni (to je bilo nekaj mescev po zadnji ponovitvi) in tudi ne poznam nobenega primera da bi s fhes ozdravil tumor ali raka. Gre le za to da se da z njim okrepiti imunski sistem, saj popravi biološki teren. Celice dobijo tudi več kisika in kolikor vem se v kisikovem okolju tumorji ne razvijajo. Sicer pa o vsem obstajajo številni strokovni članki in tudi testi. Vendar odvsvetujem uporabo Fhes med kemoterpijo – ker zelo močno razstruplja lahko izniči delovanje Fhes to pa ni namen . Po zaključenem zdravljenju pa lahko.

Fhes ti lahko pošljem kadar ga dobim in ga imam kakega več, ker naročam paketno ker je tako ceneje. Lahko pošljem tudi po pošti (v maju se je celo pocenil ker ni več carine in je skoraj 2000 sit cenejši po škatli). Lahko pa ti tudi povem kako ga sama naročiš in ti pošljejo oz. prinesejo direktno na dom. Vse skupaj je zelo preprosto.

Map uživam že več kot 1 leto (prej sem ga občasno ker je bil predrag) , Vita Bioso pa občasno (sem pa naredila 2 mesečno kuro . Map je zame en obrok in tudi pri Mapu tako kot pri Fhes so bili vidni učinki tudi na krvni sliki, Že več kot 7 let ne uživam skoraj nobenih živalskih beljakovin oz zelo malo zato se mi Map zdi idealno dopolnilo k prehrani. Map je izumil zdravnik in imam tudi znasntvenih študij o tem . Verjamem pa v njega predvsem tudi za to ker sem videla da deluje . V tujini ga uporabljajo tudi po bolnicah .

Vita biosa je koncentriran probiotik ki je nekaj let na trgu in izhaja iz skandinavskih držav (izumil ga je japonec) in deluje precej hitro in na naraven način uravnava črevesno floro, kar se mi zdi zelo pomembno in to tudi precej zanemarjamo ker se nam zdi problem šele ko pride do driske ali zaprtj,. V resnici pa nas telo že prej opozarja da je z naši črevesno floro nekaj narobe (smrdljivo, lepljivo blato, vetrovi, napihnjenost, barva blata … ) in bi morali že reagirati na to. Najbrž je vam znan rek da vse bolezni izhajajo oz črevesja . Lani je bil o tem zanimiv čkanek v Delu ki ga imam shranjenega pa tudi precej se je pisalo o tem in imam članke shranjene ter jih lahko pošljem tudi po emailu.

Map in Vita biosa sta oba registrirana pri nas kot dodatka prehrani in se jih lahko dobi, tudi v zvezi s tem me lahko kontaktiraš če želiš .

te 3 zadeve ki jih omenjam jemljem in delovanje pri meni osebno je občutno. Občasno jemljem tudi kake alge, pa C vitamin (v ester obliki) , tudi kake encime . Uživam predvsem svežo – živo hrano, ogromno sadja, zelenjave, oreškov . Od mesa ribe , kako divjačino , od sirov v glavnem kozjega , mleko samo kozje -surovo (na srečo se selim vkraj kjer mi bo to pri roki), ne uživam nobenih izdelkov ki vsebujejo gluten , poskušam se malo držat tudi po knigi Prehrana po krvni grupi , vendar je to težko .

Od bioterapevtov je meni najbolj pomagal Domančič, sem pa šla k njemu 4 krat skoraj zapored po 4 dni (danes je to težko ker je čakalna doba dolga), Vendar je kake pol leta po jemanju Fhes sam ugotovil da ga pravzaprav ne rabim več ker se je moj imunski sitem tako popravil (to je ugotovil tudi po auri ki vem da ima sposobnost da jo vidi) , zato sem k njemu nehala zahajati saj s tem lahko odstopim mesto kakemu bolj potrebnemu bolniku. Bom pa mogoče še šla tja kdaj preventivno , saj verjamem v njegovo delovanje. Je tudi precej pripomogel k odpravi mojega zadnjega tumorja.

Dodatkov prehrani je seveda ogromno na trgu , treba je sprobati da ugotoviš kaj deluje pri tebi . Žal je vse povezano z denarjem, sama pa veš da kdor je bolan ne špara . Sama sem dajala po celo svojo plačo 2 leti zdravniku – komplementarcu , dokler nisem ugotovila da me izkorišča , a kljub vsemu me je veliko naučil – predvsem kar se tiče prehrane, dodatkov , razstrupljanja. Te informacije povem tudi drugim saj si moramo pomagat med sabo. Zdaj mi ga že kar precej časa ni več treba obiskovat , ker sem našla svoje rešitve , zapravim pa vseeno manj denarja kot prej, in poleg tega sem sama svoj terapevt in sebi tudi najbolj zaupam.

Redno delam na razstrupljanju telesa , za nego uporabljam samo naravne izdelke ki jih tudi sama dobro poznam in živim tudi kar se da pozitivno saj sem v bistvu zelo srečen človek in sem vesela da mi je bilo dano najti stvari ki mi pomagajo. Živim po načelu “vsak dan je darilo” in sem hvaležna za vsak dan posebej.

Tudi vam želim vso srečo pri iskanju lastnih poti k zdravju.

New Report

Close