Najdi forum

prehrana ježev

Zanima me če kdo ve kaj naj bi jedli mladi ježki.Pred našo hišo je povozil mamo,zraven nje so ostali in se njej stiskali 3 majhni ježki,veliki 5-7 cm.Pojma nimam kaj zdaj,odnesel sem jih na vrt jim dal mleko in so pil k nori,na rokah so kar mojo kožo sesali…

Zmelji piščančje meso, kruh zmehčaj, mogoče še jabolko naribaj. Dokler so še majhni, jim daj mleko in vode. Ne vem, ali je moj nasvet dober, vsekakor pa jim daj tudi vodo in mleko, dokler ne bodo začeli hoditi sami. Vprašaj v živalski vrt? Morali se bodo pošteno porediti, če hočejo preživeti zimo.

Konzerve za muce – sigurno in preverjeno.

Hvala sem ze dal namočene brikete,pa so tako majhni da kaj drugega kot čista tekočina(mleko)še ne gre.Zdaj jih pa že pol ure ni nikjer,dal sem jih v ograjen vrt,upam da niso kam pobegnili.

Ne verjamem v mačje konzerve. Malo povprašaj še na forumu
http://www.mojpes.com/forumbb/
ali pokliči veterinarja, ki se ukvarja z divjimi živalmi.

Ježke imej skupaj, najbolje v kakšni škatli iz kartona, na toplem. Če ti pobegnejo, ne bodo preživeli. Daj zraven kakšno rjuho.

Ne pijejo mleka ker zato umrejo.

NE DAJAJ KRAVJEGA MLEKA KER POBINEJO!

najvecja napaka je kruh in kravje mleko. poiskusi z pasjimi ali macjimi briketi ki morajo biti nujno iz piščančjega mesa. zraven briketov naj imajo na voljo tudi vodo.

New Report

Close