Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza Prehrana

Prehrana

Zanima me če ste spremenili prehrano po potrditvi diagnoze. Sem namreč ljubiteljica mesa, vendar me opozarjajo, da bi bilo pametno le tega opustiit. Sicer jem večinoma piščanca in purana, če pa ni druge izbire pa tudi ostalo. Razmišljam da bi jemala konopljino olje kot dodatek, ali mogoče svetlinovo zaradi omega 3. Ima kdo izkušnje?

Meni ni nihče rekel, da bi morala na kakšno posebno dieto. Jem vse kar mi paše… v mejah normale seveda. Kdo pa tebe opozarja, da bi morala opustiti meso? Zdravniki?

Ne, vsi okoli mene. Ma sej ne bom. Bom jedla vse kar mi paše. Me pa vseeno zanima če kdo jemlje konopljino olje. Menda je ful dobra zadeva.

Pozdravljena. Nabavi si knjigo: Overcoming multiple sclerosis, George Jelinek. Piše o vsem kar nam ne omenijo, pa tudi o prehrani. Je zelo optimistična knjiga. Kaj nam pa drugega preostane 🙂 Tudi sama ugotavljam, da sem nekak navezana na meso 🙁 Srečno

V vseh člankih o MS naj bi pisalo, da naj se izogibamo mesa, jaz sem sicer vprašala kako je z prehrano pa so mi odgovorili, da lahko jem kot do sedaj.. manj misliš na ms bolje je:))
Rorinca sama sicer pijem orehovo olje, ker je dober za možgane, mislim pa da tudi konoplino ni slabo;)

New Report

Close