Prehitra vožnja
ja itak ja izpod 150km/h sploh ne grem na avtocesti, itak je placa dost za tako hitrost, pa tudi izven naselja je 90 premalo
čeprav se je lepo peljati počasi … imam včasih potovalno hitrost tam do 200 na avtocesti ..
Mislim pa da se je bolj frajersko peljat počasi … te vsaj vsi vidijo … :)) ne pa sam zadnje luči …
Avtoceste so po standardih grajene za varno vožnjo pri 160 km/h .
A je tu sploh kdo, ki ne nori???? Potem se pa sprasujemo od kje je tolk nesrec…
lp ajs
A vidiš, kolk nisi edini? Se ne bi hvalila s kaznijo za prehitro vožnjo, ki sem jo skor pokasirala za svoj rojstni dan. Pa mi je ratalo policaja prepričat, da se me je usmilu. Za rojstni dan…
Js pa vedno vozim po omejitvah-povsod!!!!!!Na navadni cesti, na avtocesti, v naselju,…Pa kam se vam tako mudi v tem življenju???
Ko smo že pri hitrosti, vam moram povedati, da je bil danes zjutraj moj angel varuh že v službi, ko sem se peljala proti Ljubljani. Pripeljem v ovinek z ene 110 na uro in kaj zagledam 100 m pred sabo? Šlepar na moji strani, ki je prehiteval eno počasno zadevo, ki mi veselo blenda. Usedla sem se na bremzo in niti ne spomnim se, kako je šlo mimo. Samo malo sem se zamislila, kako bi šlo to skoz, če bi jaz imela ene 130 noter. Mislim, da mi tudi angelček ne pomaga. Toliko v razmislek. Poskusila sem že, kako je to, če se zaletiš pri 40 na uro in verjemite mi, da si malokdo predstavlja posledice pri tako majhni hitrosti.
Pa previdno, prosim, polna luna je. Srečno!
Hja,pol pa sva na istem :)))
Jaz sem se tudi pritožila(bilo je aprila lani) in me kar stisne pri srcu,ko pomislim….Eh raje na nič ne mislim :(((
HUDO!!!!!!!!!!!!
Osebno vozim hitro, ker me to naudusuje, da bi pa vozila pocas, da bi folk vidu kako dober avto mam…I don’t think so…
Najbolj gnili so pa tisto frocki….k se majo zaradi avta za neki vec…boli mene, kaksne avtomobile folk vozi…prepotentnezi bedni…
Potovalna hitrost 200? a to si kr nastimas?ker jaz si to pri 200 ne upam…
Jaaah, sej me je mal sram, ampak jest sem tud ena izmed tistih s težko nogo. Hitro speljem, na avtocesti grem nekje med 150 – 180. Mamo kap zadane, ko se vozi zraven mene, čeprav takrat vozim bolj počasi.
Se mi zdi, da če bi vsi vozili po omejitvah, bi bila cela Slovenija ena sama dolga nepregledna kolona vozil.
Bedak glih nisi ker če si sva že dva jaz se pa nimam za bedaka, al pa mogoče malo ker me tut kazen za 200 tisoč SIT ni prepričala da neham z hito vožnjo
Sharkon: mi lahko prosim se enkrat tisto gor razlozis, ker te nism zastopu, lahko tut na mail. 10x 😉
Drgac pa nismo mi tok hudi norci. Sej jst ga tut rad mal bolj prtisnem, se posebej po ovinkih, ko gume cvilijo, se mi poveca adrenalin, to je moja droga, namesto trave, heroina, xtc,.. itd.
Mam pa dva kolega, ki sta pa cist prtisnjena. Po avtocesti od 200km/h naprej ;).
LP Darko
Sem pozabla povedat, da hitro vozim samo podnevi in na suhi cesti.
svaki dan pejdaj seksarivat i ne buš imal problema s ljetavanjem po avtoputu..
Forum je zaprt za komentiranje.