Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost prehitra (napačna) ocena

prehitra (napačna) ocena

Tole vprašanje bi postavil obojim, puncam in fantom:

se vam je že kdaj zgodilo, da ste koga zavrnili (zavrnile) kar tako,
iz nekih neutemeljenih predsodkov, ali pa celo brez pravega razloga
oz. zato, ker človeka pač niste dovolj poznali, pa ste kasneje ugotovili,
da ste se zmotili in naredili napako ?

Kako ste potem ravnali, če sploh, ko vam je bilo žal ?

Ne sprašujem zaradi sebe, me pa zanima.

Torej na sreco je mene ta oseba pocakala celo leto in sedaj sva skupaj… moram pa rect da newem kaj mi je bilo prejsne leto da sm zavrnu tako lepo dekle

moram ti povedati, da se mi je to že enkrat zgodilo. to je bila punca, ki je hodila v moj letnik in mi je priznala da je vame. a ker se mi ni dopadla, sem jo zavrmil. sedaj pa po enem letu je vedno lepša in vedno bolj sexi. šit mi je res žal, da nisem sprejel ponudbe!!!!! NE NAREDI ISTO NAPAKO!!!!!!

Tako pač je, že pride enkrat čas ko nas neka oseba očara. Tudi meni se zgodilo nekaj podobnega. Pred leti sem fanta s katerim se potem hodila 3 leta in pol zavrnla oz. niti pomislila nisem, da bi kaj z njim imela. Niti malo mi ni bil všeč, pravzaprav mi je šel malo na živce. Po dveh letih pa sva nekako prišla v kontakt in sem se do ušes zaljubila. Sedaj ta veza več ne traja.

LP

Ja, tudi meni se je to že zgodilo, in sicer pred petimi oz. šestimi leti, ko sem ga pustila takorekoč brezveze. Sedaj sem s fantom -drugim- že 4 leta in sem se spraševala, če sem naredila napako. Venar sem na tem forumu spoznala, da je nisem!

Jaz sem mojega sedanjega fanta – kmalu moža spoznala prec cca. 10-imi leti. Na vse kriplje sem se ga izogibala, ker mi sploh ni bil všeč. Je pa res, da sem bila stara šele 16 let in še kar nekaj let za tem sploh nisem vedela kaj hočem imeti in početi v življenju.
Se mi je pa velika sreča nasmehnila dve leti nazaj, kjer sva se po osmih letih spet srečala in takrat je srce poskočilo obema. Danes si življenja brez njega ne znam predstavljati, sem pa vesela, da takrat ni bilo med nama nič, ker sigurno ne bi trajalo. Sem bila mnogo premlada. Pogrevanja pretrganih vez pa pri meni ni bilo. Če je bi fant enkrat bivši je bil bivši za vedno.
Tako jaz kot on sva v tem času dozorela in marsikaj doživela, veva kaj si želiva in si bova to skušala skupaj ustvariti. In nikoli se ne bova (upam) spraševala kaj sva zamudila.

Lp,
Tina

Med poletnimi počitncami je v diskaču pršou do mene ful dobr tip začel sva se ment in to..še dones ne vem kaj mi je blo ampak sem se ful splašla, ko se je nagnu k men. Pol je šel stran in ga nisem nikol več vidla… še dons mi je žal, da sm tko neumno reagirala.Ful se sekeram, razmišlam kaj bi blo, če bi blo… sej dobiš pol druge tipe, sam tist filing pa ostane. Ko se ga spomnm nazaj me ful prvlač…težko ga bom pozabila, ker sva se ful dobr menila in prjazn je biu in vse..

cestitke tina

Pinki,

kaj to pomeni da zdaj ne boš več nobene zavrnil, tudi tiste ne, ki ti ne bo všeč.

Jaz sem svojega sedanjega fanta spoznala pred tremi leti in pol. Pa ga sploh nisem “videla” in sem skoraj bežala pred tem, da bi ga bolje spoznala. Najbolj sta se za to trudila najina skupna prijatelja. Enostavno nisem imela želje, da bi ga spoznala. Potem pa kar naenkrat – paf! Kar zadelo me je. Lansko leto meseca maja. Po dveh letih in pol.
Prejšnji petek sva praznovala prvo obletnico, rada se imava pa še bolj kot prej.

Pa še to: če me kdo vpraša, če mi je žal, za tisti dve leti in pol, ko ga nisem “videla”, odgovorim da ne. Pač ni bil pravi čas. Če bi bilo kaj na silo narejeno, ne vem, če bi bila danes skupaj. Bi se mi najbrž zagabilo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close