Pregradne stene-drsna vrata
Zanima me ali ima katera v hiši, stanovanju, pregradna drsna vrata in kje so ji jih izdelali ter po kakšni ceni? Zanima me namreč približna cena, ker bi rada ločila kuhinjo in jedilnico.
Gledam stran http://www.venge.si pa nimajo nobenih cen.
Se priporočam za odgovore in nasvete, če imate kakšno drugo rešitev. Hvala.
živjo … mi smo ravno pred 14 dnevi montirali dvoje drsnih vrat … no … pravzaprav ena vrata in ena stena z drsnimi vrati … leseno (ne masiva) …
– 1 velika lesena ploskev z zelo dobrimi vodili širina 120cm višina klasika … 135.000 sit
– 1 predelna stena .. z več kot polovico kaljenega stekla .. drsna vrata cca. 100 cm + vodila 200.000 sit.
naredil nam jih je mizar (sosed) so ful dobra .. lepa … draga …
če češ ti pošljem slike …
B.
Jaz sem lani dala narediti predračun za predelno steno iz belega javorja z mlečnim steklom (v obliki mreže, če si predstavljaš). Dva dela bi bila fiksna, en del pa bi bila drsna vrata. Vse skupaj bi nas v dolžini cirka 4 m krat višina malo manj kot 2,5 m pri zasebnem mizarju prišlo brez DDV čez 300 jurjev, zato se nismo odločili in smo zadevo rešili z roloji iz Intershopa :). Mizarjeva žena je rekla, da ji je tudi rešitev z roloji všeč, zgleda malo v japonskem slogu:)
Ampak na tvojem mestu jedilnice in kuhinje sploh ne bi ločevala, če jedilnica res služi jedilnici (pri nas služi kabinetu).
zivjo!
bi se tudi jaz vmesala… tudi mi smo se odlocili za drsna vrata in sicer med spalnico in otrosko sobo. Tale tvoja varianta se mi slisi vredu. Lahko se meni posljes kaksno sliko za lazjo odlocitev? pa naslov mizarja bi te tudi prosila. [email protected]
najlepsa hvala!
pina