pregrada
Otroško in kuhinjo imamo pregrajeno le z elementi, zdaj pa birada to še bolj (otroško) vsaj malo zatemnila.Prej sem vmes dala žaluzijo, a se je nabiralo gor ogromno praha pa še maščoba, para od kuhanja je vse poslabšalo.Kaj menite bi dala vmes, da bi preprečilo direkt svetlobo.Nočem pa nič iz blaga.
Lep pozdravček
Kaj pa Knauf stene, ki so čisto tanke in lahke za montažo, to so naredili tudi moji sorodniki, ko so pregrajevali kuhinjo in dnevno sobo, pa se je svetovno obneslo. Velikokrat se najde kakšna pametna ideja tudi v prilogi Dela in slovenskih novic;”delo in dom.” Dobro rešite pregrado in se lepo imejte.
Oprosti, mislim, da si v zelo neprijetni situaciji. Ali nimaš nikakršne možnosti, da bi otroška soba imela direktno svetlobo-okno? V primeru, ki ga imaš, nimam neke super druge ideje, kot pa blago ali harmonika vrata.
Mi smo imeli podoben problem v prejšnem stanovanju, ki je bilo zelo majhno. Spalnico smo prgradili z mavčnimi ploščami, tako, da je otrok imel prostor, oz. sobico z oknom, midva pa sva imela pač spalnico brez oken.