Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost PREGLEDI…

PREGLEDI…

ZIVJO DECVE!
JA, SPET JAZ!
Pregled pri G je z razlogom, kako ustvariti druzino!
Kako je s pregledom za moza?
Potrebuje napotnico, ali kako?
Moja ginekologinja je dr.Bokalova, ali mora tudi on k njej?
Hvala za odgovore!
Lepo se imejte!
Moni

Malo prelistaj nazaj,. je bilo že nekajkrat napisamo, da rabi napot.od splošnega zdravnika, s katero se naroči na GK za spermiogram oz. k andrologu.

Jest jo nisem rabil ker še nisem do takrat podpisal nobenega ginekologa

LP

Živjo, Moni!

Ja, mož rabi napotnico od svojega splošnega zdravnika. In sicer so meni rekli na GK, naj bo napotnica za dobo 1 leta in navedena vsa pooblastila. Ko bo šel na spermiogram, mu bodo na GK odprli kartoteko. Midva sva zaenkrat hodila na GK vsak zase.

Srečno!

Tašika

Lep pozdrav vsem! Sem nova na forumu in me zanima naslednje (ne se mi smejat, če je vprašanje malo takotako): ali sem pri odvzemu moževe sperme (mislim, v tisti mali sobici, kjer se bo potil) lahko zraven? To bi po mojem zelo olajšalo vso zadevo.
Hvala za odgovor in keep the faith!

Mojca !
Ne vem za Ljubljano, vendar v Postojni si lahko zraven. Jaz sem že bila, naj ti ne bo nerodno.
Lep pozdrav
Tina

Pri dr. Rešu si lahko zraven, za drugje pa ne vem.

Moj mož ni podpisal nobene izjave za gin. (niti androloga), z izvidom spermiograma (ki ga naredijo na podlagi napotnice) pa sva kljub temu bila pri dr. Zornu, kamor se naroči takorekoč avtomatsko.

V Celju lahko greš zraven. Drugače se bo preveč ˝matral˝. (ha- ha- ha)

Pozdravljena Mojca***, sva bila z možem prejšnji teden v GK Ljubljani in sem vprašala, če smem zraven in sploh ni problem. Sicer pol nisem šla, ker je mož to hotel sam opraviti, pa še imel je pripombe nad tem, da nimajo nobene moške revije za prelistati, zato kar pogumno , lahko greš z možem, če pa ne , naj si nabavi kakšno revijo

lep pozdrav, pa lepo opravita , haha !

Karin

Alibaba!

Moj mož je prejšni teden dal seme za spermiogram in so mu rekli, da mora poklicati in se naročiti za pregled pri dr. Zornu. Na vrsto pa bo prišel šele septembra. Ali takrat tudi dobiš izvide spermiograma?

Pozdravček,
Tašika

Tašika, prav tebe išem na forumu, ha ha, pa sem te ujela !
Tašika če se ne motim si bila na GK prejšnji teden. A so ti mogoče rekli, da bo mož dobil izvide šele septembra. Meni so rekli,da boma za rezultate spermograma izvedela šele septembra. Kaj se ne da nič prej, a je to sploh mogoče, da jim je treba 3 mesece pregledetati seme ali pa je to že običajno, prosim če kaj veš napiši, full me zanima ??

Hvala

Karin

verjetno, saj inf. po telefonu ne dajejo, pa tudi s samega izvida sama ne moreš nič razbrati. Bo dr. Zorn povedal kako kaže…

New Report

Close