Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Preventivni pregled dojk pregled dojk

pregled dojk

Včeraj sem bila na pregledu dojk z metodo Breast Scan. Zanjo sem se odločala že kar nakaj časa, ker pa sem pred mesecem začutila spremembe na obeh dojkah, sem malo pohitela. stara sem 33 let, mama 15 mesečne princeske in verjetno je odveč, če omenim, da sem se peklensko bala, da gre za raka. Nekje v podzavesti sem sicer čutila, da bo vse v redu, a kljub temu. danes sem najsrečnejši človek na svetu, predvsem po zaslugi včerajšnjega pregleda. In še nikoli doslej ni bila misel, da je zdravje poleg ljubezni največja vrednota , tako močna. Gospa Adreja je na osnovi meritev ugotovila da j z mojimi dojkami vse v najlepšem redu in da se vidimo čez eno leto na kontroli. Hura. Metodo toplo priporočam vsem ženskam po 30, predvsem pa tistim, ki se obremenjujete s kakršnimi koli spremembami dojk. Skratka, za mano je krasna izkušnja.

Vam, gospa Andreja pa želim, da v vaših prizadevanjih ne bi ostali sami in da bi se miselnost nekaterih počasi le premaknila na bolje. In še naprej ostanite tako topla oseba.

Z lepimi pozdravi, Jasna Hude

Živijo Jasna
Tudi sama sem bila neizmerno vesela, ko sem po pregledu imela vse b.p.,le da sem imela takega šele po tretji meritvi.Na kontrole sem hodila v razmaku treh mesecev in sem se po drugi oglasila še pri dr. Kuhlju na dve terapiji.Zaradi zaskrbljenosti sem vmes shujšala za nekaj kilogramov in opustila hormonske tablete.Povedati hočem,da so preventivni pregledi dojk pomembni,ker ti vsaka sprememba pokaže, da se v tvojem telesu nekaj dogaja in če odpraviš napake, ki jih delaš in opustiš škodljive razvade (hormoni,debelost), preprečiš najhujše.Zato pa je pomembno opozorilo, ki ti ga Breacstan metoda pokaže dovolj zgodaj, še preden se te spremembe razvijejo v rakaste.
Hvala vsem, ki se trudite v tej smeri
Alenka

New Report

Close