pregled
S seboj lahko prinesete izvide,predbsem pa slike, če jih že imate, sicer pa lahko pridete tudi brez in se ob kliničnem pregledu dogovorimo za eventuelne dodatne preiskave (predvsem Rtg slikanje), če je to potrebno.
Lep pozdrav,
Spoštovani!
Stara sem 29 let, ter imam bolečine v spodnjem delu- rep 🙂 trtice. Najbolj me zaboli, ko prestopim na desno nogo in ko se uležem na trebuh. Sicer se zmarno ukvarjam z razgibalnimi vajami, saj sem v preteklosti imela težave z desno nogo…pač bolela me je in če sem si naredila vročo kopel in jih namakala je bolečina kar izginila. Sicer zdraniki niso ugotovili ničesar, rentgen- nič…tudi desno zapestje oziroma med palcem in kazalcem, sem imela bolečine..v glavnem, z zdravniki sem nekako obupala…ne vem več kako…večkrat se mi moooočnoooo vrti v glavi, kot bi bila slabotna ( največkrat pri prepogibanju- pospravljanje pososde v pomivalni stroj :s) … mislim smešno pri moji starosti….kar težko si priznam, da se to res dogaja 🙁
Prosim za nasvet!!!!
Za vaš odgovor se že v naprej zahvaljujem,
lep pozdrav!
Našteli ste več simptomov, ki imajo lahko popolnoma različne vzroke, zato bi težko karkoli rekel, da vas ne bi zmedel. Potreben je natančen kliničen pregled z natančno anamnezo, zato vas vabim na pregled v našo ordinacijo[/url].
Lep pozdrav,