Najdi forum

Pregled

Lepo pozdravljeni!

Razmišljam, da bi se oglasila pri vas na pregled za estetsko operacijo povečanja prsi (več mnenj, bolje je…). Sem pa v dvomih zato, ker sem enkrat že bila na pregledu v KC pri enem drugem kirurgu (ki je sicer zelo hvaljen), vendar me je pregled in on sam zelo razočaral. Težko bi temu rekla pregled, saj se mi sploh ni bilo potrebno sleči zgoraj do konca, ni mi dal vsadkov za probat.. skratka: notri sem bila slabih 10 minut, pa še to ne bi bila, če ne bi jaz “težila”. Skartka: zanima me ali vsi v KC izvajate takšne “preglede” oz. če ne, kako izgelda pregled pri vas. Za tisto zadnjič se mi namreč ne zdi vredno plačati 7.000 SIT.:(

Hvala in lep pozdrav.

Živijo

🙂
Pridete na hodnik C poliklinike in čakate. Neenkrat se odpro težka vrata, zaslišite vaše ime in s pričakovanjem, rahlo trepetaje vstopite. Oblije vas nežna svetloba prihajajočega večera, ki skozi pol zagrnejno zaveso boža vaše lase..
Sestra vas popolje v drugi prostor kjer vas čaka On … (se pravi jaz)

A sve ostalo je legenda! 🙂

Če pridete v sredo popoldan je najboljši čas med 17:30 in 18:00, ker je načeloma že nekoliko manj ljudi

Lep pozdrav

Aleš

MISLIM, DA VEM, KOGA MISLITE, TUDI SAMA SEM TO DOŽIVELA, A SEM ŠLA VSEENO NA OP. A NISEM NAJBOLJ ZADOVOLJNA..

Mislim, da je prav, da se niste pri njemu odločila za op., meni je zelo žal.

Pozdravljena!

Sem vesela, da si se mi oglasila in deliš svoje mnenje z menoj. Zelo možno, da govoriva o istem kirurgu – o njem sem slišala same pohvalne stvari (pa še na precej visokem položaju je) zato sem še toliko bolj razočarana nad pregledom pri njemu in sigurno ne bo on moj kirurg. Bila sem prej že enem drugem (ne v KC) in to se sploh primerjat ne more!
Brala sem že tvoje prispevke na tem forumu in sem se v bistvu kar zgrozila, ko si pisala, kako hudo je bilo – upam, da si sedaj že boljše in so se zadeve uredile. Tudi mene je malce strah, sedaj, ko sem tik pred zdajci..a upam, da bo vse o.k., ker si tega res želim. Je pa seveda vsako mnenje dobrodošlo, zato te lepo prosim, če mi lahko poveš, zakaj nisi zadovoljna z operacijo oz. kaj je narobe od takrat, ko si se zadnjič operirala. Ali si morda bila kdaj na operaciji tudi pri dr. Fabjanu?
Hvala ti za odgovor in uživaj v sončnih dneh.

KDAJ PA IMAŠ OPERACIJO in kakšne vsadke boš imela?

Tudi o tem kirurgu žal nimam dobrega mnenja…

Živjo!

raje bi se o vsem tem pogovarjala privat. A mi lahko pišeš na mail: [email protected], pa ti potem jaz odpišem na tvojega?

Upam, da ti ni odveč

Lep vikend.

Pozdravljena ponovno,

ker nisem dobila tvojega odgovora na moj mail, sklepam, da se raje o tem pogovarjaš tako – na forumu, kar popolnom sprejemam. Kar se moje operacije tiče sem jo najprej nameravala imeti aprila, a je žal prišlo tako, da je preveč dejstev delovalo proti temu, zato sem jo prestavila na jesen. Kar se tiče vsadkov še nisem popolnoma prepričana. Do sedaj sem bila na pregledu pri dveh kirurgih in vsak mi je predlagal drugačno obliko, tudi velikost, tako da bom potrebovala še kakšno mnenje in se potem odločila. Ali mi lahko morda zaupaš kakšne vsadke imaš ti in ali bi si sedaj izbrala drugačne, če bi šla ponovno prvič na operacijo? Pa še to me zelo zanima, če seveda lahko poveš, zakaj o dr. Fabjanu nimaš dobrega mnenja – ali si morda že imela operacijo tudi pri njemu ali si se z njim samo posvetovala? Upam, da nisem preveč zahtevna..

Njalepša hvala in lep vikend ti želim..kjerkoli že.

New Report

Close