Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo PREDSTAVITEV THALASSO TERAPIJA

PREDSTAVITEV THALASSO TERAPIJA

Kot obljubljeno, vam od današanjega dne ponujamo podrobnejšo predstavitev najrazličnejših zdravilnih tratmajev, ki blagodejno vplivajo na naše telo in duha.

Čez poletje vas bomo na forumu Zdravstveni wellness vodili v spoznavanje sveta harmonije, lepote in dobrega počutja. Predstavili vam bomo tretmaje, ki pripomorejo k odpravljanju zdravstvenih težav, omogočajo sprostitev in imajo blagodejne učinke.

Pridružite se nam in skupaj z nami delite vaše izkušnje, preberite izkušnje ostalih ali pa se opogumite in zastavite vprašanje, na katerega boste zagotovo dobili strokovni odgovor ali nasvet.

več o ponudbi različnih zdravilnih tretmajih lahko preberete na spletni strani http://www.lifeclass.net/

Tokrat vam predstavljamo Thalasso terapijo, različne kopeli in obloge.

[youtube]abqZU5OVkKk[/youtube] Nikoli obupati 5 sekund pred čudežem ( Maginja Blinkita)

Najprej dovolite, da vas pohvalim za takšno idejo, saj se mi zdi, da smo jo prav potrebovali. Sama namreč že kar nekaj časa iščem najrazličnejše-podrobnejše informacije, o posameznih terapijah, vendar se je do sedaj vedno znova ustavilo pri tistih osnovnih ali bolje rečeno skopih podatkih.

Sama se namreč odločam, da bi obiskala kakšen center, kjer bi lahko poskusila thalasso terapijo in me prav veseli, da sem dobila informacijo, da je to mogoče opraviti v Portorožu.

Pregledala sem prilogo, sedaj me pa zanima, ali so morda kakšne kontraindikacije, saj sem namreč noseča nekaj mesecev in bi mi kakšen tretma dobro del.

Mojo pozornost je pritegnila kopel multi jet, pa me zanima, ali mi jo priporočate in če, kakšno vrsto. Se kar dobro počutim- nimam ne vem kakšnih večjih težav povezanih z nosečnostjo.

Videla sem, da jih je več vrst, pa me zanima, ali mi priporočate kombinacijo tratmajev ali za začetek samo eno in kasneje menjavo.
Morda sem vas zasula z vprašanji, za kar upam, da mi ne zamerite.

Hvala in vse pohvale še 1x

Isabel

Pozdravljena,

v nosečnosti lahko opravljate samo ročno limfno drenažo, ročno masažo hrbta za nosečnice in nege obraza.
Vsi ostali tretmaji so za vas kontraindicirani.

Lep pozdrav,

Olivera Svilar - Kanjovsky, dr.med. akupunkturolog Terme & Wellness LifeClass http://www.lifeclass.net/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close