Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Predstavitev moderatorja

Predstavitev moderatorja

Spoštovani,

z veseljem vam sporočamo, da imamo na forumu Neplodnost novi moderatorki, to sta Irena Tonin in mag. Mili Lomšek Vidmar, specialistki ginekologije in porodništva, ki delujeta v ambulanti Ginekologija Ljubljana.

Združujeta več kot 20–letno znanje in izkušnje s področja ginekologije in porodništva z dodatnimi posebnimi znanji s področja diagnostike in zdravljenja neplodnosti. Mag. Lomšek Vidmar Mili je več kot 10 let opravljala tudi postopke umetne oploditve.

Dr. Tonin in Lomšek Vidmar, dobrodošli na forumu in hvala, ker sta se odzvali povabilu.

Pozdrav iz Uredništva Med.Over.Net

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Hvala za informacijo. Kako pa punce pridemo do njihovih nasvetov?

Lahko kar odprete Novo temo in postavite vprašanje. Danes že začneta z odgovarjanjem.

 

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Svetovna zdravstvena organizacija definira neplodnost kot nezmožnost spontane zanositve po enem letu rednih in nezaščitenih spolnih odnosov. Vsak šesti par ima določene težave pri zanositvi.  Ocenjujejo da je v Evropi več kot 25 milijonov ljudi, ki se srečujejo s tem problemom. Plodnost ženske s starostjo po 35. letu pada, zato se priporoča, da se pri starosti ženske 35 let in več začne z usmerjenimi pregledi para že po šestih mesecih rednih in nezaščitenih spolnih odnosov.

Z veseljem vam bova odgovarjali na vaša vprašanja.

mag. Mili Lomšek Vidmar, dr.med, spec. ginekologije in porodništva in

Irena Tonin, dr.med, spec. ginekologije in porodništva

 

Ginekologija Ljubljana *** Informacije in naročanje na pregled na T: 041 622 342 ali E: [email protected] ***

New Report

Close